Irinel Columbeanu, îndrăgostit de Monica Macovei: „Mă mai ajuta și cu cursurile, și cu copiatul’’

Ultima actualizare:

Cunoscut pentru faptul că a avut o relație cu cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, Irinel Columbeanu recunoaște că nici în liceu nu a stat prea departe de doamne și domnișoare. Băiat de bani gata, fostul milionar avea acces la cele mai importante cercuri mondene, respectiv și la personalități marcante.

irinel columbeanu maruta jpeg

În liceu, afaceristul a fost îndrăgostit de Monica Macovei, fost ministru al Justiției. Cei doi au fost și colegi de bancă, însă după terminarea celor patru ani, nu au mai ținut legătura.

Citește și: Irinel Columbeanu sare în apărarea Monicăi Gabor în războiul cu avocata de divorț: «Eforturile ei sunt penibile»

„Am fost coleg cu Monica, fata profesoarei de biologie. Care se chema Gherghescu. Apoi a ajuns faimoasă, acum o cheamă Monica Macovei. Eram colegi de bancă, în liceu.

Ne înțelegeam bine, mă mai ajuta și cu cursurile, și cu copiatul. Era drăguță, am fost îndrăgostit de ea o perioadă. Nu am mai ținut însă legătura cu ea. Învăța bine, avea note mari”, a declarat Irinel Columbeanu pentru playtech.ro.

De ce a avut Irinel Columbeanu nota scăzută la purtare

Fostul soț al Monicăi Gabor își aduce aminte cu nostalgie de perioada liceului. Acesta a mărturisit că deși avea medii mari, nu reușea să ia niciodată premiu, pentru că avea nota scăzută la purtare, din cauza fumatului.

Vezi și: Mai țineți minte sexul dintre Monica și Irinel pe gaura cheii? Imaginile care fac și acum furori pe internet!

„Am luat premiu doar în primii ani de școală. În liceu, niciodată, deși aveam medii bune, pentru că nu aveam 10 la purtare, din cauza faptului că profesorii mă prindeau fumând.

Obișnuiam să jucam`Lapte gros’ în pauză și acesta era un alt motiv pentru care iar îmi scădeau nota. Eu i-am anunțat pe ai mei, dar n-au făcut iureș prea mare. N-a fost prea mare tam-tam.”, a mai spus acesta.

Citește și: Irinel Columbeanu, prins în jacuzzi cu femeia care l-a acuzat că a lăsat-o însărcinată

Irinel Columbeanu a protestat

Tot în acea perioadă, de supărare că nu își poate lua premiul, Irinel și-a rupt gulerul de la sacou. Acest gest i-a supărat și mai tare pe profesorii săi, motiv pentru care și alți elevi au început să facă la fel.

„O dată am avut nota scăzută mult la purtare, și în semn de protest că nu puteam lua premiu, mi-am rupt gulerul de la sacou. Avea o cusătură în diagonală. Am tras de ambele părți și s-a sfâșiat. Eram în clasă. Aveam note să fiu premiant, dar nu puteam din cauza notei la purtare. Ce a deranjat cel mai mult direcțiunea, a fost faptul că s-au luat și alții după mine cu ruptul gulerului.”, a declarat omul de afaceri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net