Irinel Columbeanu sare în apărarea Monicăi Gabor în războiul cu avocata de divorț: «Eforturile ei sunt penibile»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cum o susține omul de afaceri pe fosta lui soție în fața avocatei Tripona Murgu care a reprezentat-o în procesul de divorț? Click! vine cu detalii de ultimă oră!

Monica Gabor și Irinel Columbeanu, pe vremea când erau fericiți, împreună
Monica Gabor și Irinel Columbeanu, pe vremea când erau fericiți, împreună

O să o incit pe Monica să încerce recuperarea daunelor morale generate de diminuarea reputației financiare a familiei sale, după o asemenea campanie de presă, de la cei care au inițiat-o și perpetuat-o fără răgaz…”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru Click!

Citește și: Monica Gabor, datorii uriașe pe care nu vrea să le plătească, în România!

Nu mai locuiește de 11 ani în România și încă este urmărită de câteva lucruri din trecut, legate de divorțul său de Irinel Columbeanu (65 ani). Este vorba despre Monica Gabor (34 ani), care își vede liniștită de viața ei de lux din America, acolo unde trăiește alături de fiica sa, Irina Columbeanu (15 ani), și de actualul său soț, Mr. Pink.

Doar că fericirea îi este „umbrită” în presă de acuzația că nu ar fi plătit nici până azi onorariul de 43.000 de euro pe care l-ar fi avut de achitat avocatei Tripona Murgu, cea care a reprezentat-o în divorțul de Irinel Columbeanu, la care se adaugă și alte cheltuieli de judecată.

Monica nu vorbește cu presa din România

Pentru că Monica Gabor nu vorbește cu presa din România și își dorește să stea departe de scandaluri și să își vadă de viața ei liniștită pe care o are în America, iar avocata Tripona Murgu nu a putut fi contactată, Click! a obținut poate cel mai bun punct de vedere pentru acest subiect chiar din partea domnului Irinel Columbeanu!

Omul de afaceri a făcut lumină în acest caz și ne-a spus părerea lui despre așa zisele datorii ale Monicăi Gabor, fostă Columbeanu, actualmente Monica Wangsuo, nume de familie dobândit după căsătoria cu Mr.Pink.

Vezi și: Mai țineți minte sexul dintre Monica și Irinel pe gaura cheii? Imaginile care fac și acum furori pe internet!

Eforturile de a pune mâna pe niște bani nemunciți ale acestei doamne ce se pretinde avocat de meserie, Tripona Murgu, sunt pentru mine nu numai rizibile dar și pur și simplu penibile. Probabil că, de fapt, nu a absolvit nicio facultate de drept, altfel nu se explică demersul descalificant de a-și propune să „recupereze”, (de parc-ar fi făcut o investiție în vreo afacere), prin căile justiției române (ba parcă și americane, se pare), irosindu-le astfel fără sens timpii de instanță) o sumă de 70.000 de euro despre care știe foarte bine că este în același timp și nemeritată și prescrisă. De ce nemeritată?

Fiindcă un avocat atunci când invocă o sumă unui client ca și datorată trebuie să aibă în spate un contract de reprezentare în instanță și în portofoliu o serie de procese câștigate conform contractului la angajarea sa. Deși nu sunt avocat știu foarte bine care a fost acum 11 ani obiectul disputei între mine și Monica Gabor (fostă Columbeanu), respectiv încredințarea minorei Irina Columbeanu mamei sau tatălui.

 Ori hotărârea instanțelor de la acea vreme este de notorietate, care a fost-respectiv tatălui, consecința în speță fiind aceea că le-a lăsat pe mamă fără fiică și pe „avocată” fără motivul legal de a-i cere bani clientei sale, conform înțelegerii lor scrise. În rest, discuții de genul că „avocata” ar fi efectuat deplasări la București în vederea reprezentării clientei la instanță, (asistării ei din punct de vedere juridic) sunt futile, toată cheltuiala a fost făcută în exclusivitate pe riscul „avocatesei” și nu înțeleg de ce (și nici cum) aceasta continuă să întrețină uriașa campanie de presă ,antamată nu în lipsa voinței și a declarațiilor ei”, a declarat exclusiv pentru Click!, Irinel Columbeanu.

Irinel sare la „gâtul” avocatei Tripona Murgu

Personal, consider că repercusiunile acestei (cheltuieli considerabilă a statului român- de timp prețios de instanță și substanțialele daune morale cauzate Monicăi Wangsuo și familiei sale prin declarații iresponsabile de genul că „nevasta miliardarului chinez nu ar avea nimic în conturi în America” ar trebui cumva recuperate de la persoana ce le-a cauzat. Respectiv, Tripona Murgu, drept care îndrăznesc să propun și o formulă de recuperare: în ceea ce îl privește pe Mr. Pink o să o incit pe Monica să încerce recuperarea daunelor morale generate de diminuarea reputației financiare a familiei sale după o asemenea campanie de presă de la cei care au inițiat-o și perpetuat-o fără răgaz, prin justiția americană, de la Tripona Murgu și de la organele de presă ce i-au preluat și colportat declarațiile, sau în solidar de la patronii lor. Cât privește statul român, sesizez public prin intermediul dumneavoastră Baroul avocaților și Ministerul Justiției ca, prin amenzile pe care le pot aplica responsabililor, să urmărească recuperarea sumelor inutil cheltuite de stat.

Mă întreb de asemenea cum o fi reușit această „avocată” să „recupereze” 4.500 RON din contul Monicăi și cine, de ce și de la ce instanță sau prin ce executor judecătoresc s-o fi reușit această performanță și în baza căror probe?, toate acestea în speranța auto-sesizării Ministerului Public pentru săvârșirea unor infracțiuni concurente de abuz în serviciu”, a încheiat Irinel Colmbeanu, care știe exact cum s-au desfășurat aceste lucruri la momentul respectiv și este îndreptățit să ofere toate explicațiile cu privire la acest caz.

Nu rata: Irinel Columbeanu dezvăluie cum a aflat că Monica Gabor s-a măritat cu Mr. Pink

Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au căsătorit în 2006, atunci când au avut o nuntă ca în povești. Cuplul a decis să se separe după 5 ani de zile, în 2011, având parte de un divorț delicat, însă acum cei doi foști soți sunt în relații bune pentru că îi leagă rodul iubirii lor, fiica lor superbă, Irina.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net