Monica Gabor, datorii uriașe pe care nu vrea să le plătească, în România!

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu, Monica Gabor, are mai mult de 11 ani de când locuiește în America. Aceasta a scăpat cu bine de procesele pe care le-a avut în țară, însă ar fi rămas cu o datorie la avocata care a reprezentat-o în procesul de divorț.

monica gabor 1024x576 webp

Instanța a încuviințat procedeul de executare silită, însă avocata Tripona Murgu nu a reușit să recupereze suma datorată de fosta doamnă Columbeanu.

Conturile Monicăi, aproape goale

Nu am recuperat nimic. Am găsit într-un singur cont, în România, o suma derizorie, de doar 4.500 de lei. Pe aceia i-am recuperat. Nu știu ce face în America, unde își ține banii. Problema e că dacă nu are nimic pe numele ei, e greu.

E vina mea, că am mers pe încredere, trebuia măcar jumătate din onorariu să-i cer, ca să mergem mai departe. Dar ea se plângea că nu are, că stă cu chirie. Sincer, la început nu am vrut s-o iau, ca şi clientă, dar mi s-a făcut milă de ea, că era vorba şi de un copil”, a declarat Tripona Murgu pentru playtech.ro.

Vezi și: Ce vârstă avea cu adevărat Monica Gabor când s-a cuplat cu Irinel Columbeanu

Afacerea Monicăi Gabor

Fosta doamnă Columbeanu a lansat acum aproximativ cinci ani, ajutată de Mr. Pink, o aplicație de live-streaming. Prin intermediul platformei, Moni își dădea întâlnire cu români, iar aceștia puteau vedea viața de lux pe care vedeta o trăiește în America.

Deși platforma devenise cunoscută, și mai multe vedete o foloseau, dintr-o dată nu s-a mai auzit nimic despre ea, iar surse din anturajul Monicăi Gabor au declarat că aplicația a fost vândută.

Citește șiMai țineți minte sexul dintre Monica și Irinel pe gaura cheii? Imaginile care fac și acum furori pe internet!

Din ce am înțeles, au vândut aplicația tot unor chinezi, cei care apoi au lansat TikTok-ul”, a mărturisit Irinel Columbeanu în urmă cu ceva timp.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

harry si meghan jpg
foto1 copii crisanB jpg
FotoJet (2) jpg
Anca Dinicu  jpg
andreea antonescu jpg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
mihaela radulescu jpg
Razvan Popescu slab jpg
Republica Moldova Independenta
apostol gabriel
image
image
image
image
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png