Monica și Ramona Gabor, la masă cu „greii” din Monaco. Cum s-au pozat

Surorile Monica și Ramona Gabor s-au întâlnit cu mai mulți afaceriști în Monaco, pentru a discuta despre pasiunea lor comună: criptomonedele. Și cum româncele au ajuns în raiul banilor, cu „greii” din Monaco, și-au etalat cele mai luxoase investiți, de la haine și poșete, până la avioane private și camere de hotel de zeci de mii de euro pe noapte.

În urmă cu doar câteva zile, pe data de 1 iunie, mai exact, Monica și Ramona Gabor au luat cina în unul dintre cele mai renumite și luxoase restaurante din toată lumea, situat în Monaco. Surorile s-au întâlnit cu mai mulți milionari care au legătură cu investițiile în NFT-uri și criptomonede la localul Louis XV-Alain Ducasse.

Nu rata: Irinel Columbeanu dezvăluie adevărata față a Monicăi Gabor: «E superficială»

Monica și Ramona Gabor au avut ținute impecabile, fiind atente chiar și la cele mai mici detalii și accesorii. Din peisaj nu puteau lipsi sutele de mii de euro, așa că niciuna dintre ele nu a purtat firme oarecare, ci s-au îmbrăcat la fel ca „greii” din Monaco alături de care au luat masa.

Vezi și: Ele sunt vedetele care au afaceri parfumate. Denisa Tănase şi Ramona Gabor, super-succes cu colecţiile lor

Monica și Ramona Gabor, ținute de sute de mii de euro

Ramona Gabor a purtat un costum alb, alcătuit din trei piese: o pereche de pantaloni cu croială dreaptă, o vestă în loc de cămașă și un sacou până la talie. Ținuta a fost completată de bijuterii și o geantă Chanel care costă peste 6.000 de Euro.

Monica a purtat un sacou fucsia, pantofi cu toc și o geantă Hermes de nuanță deschisă. Numai geanta vedetei costă peste 25.000 de euro. Dacă punem la socoteală și ceasurile vedetelor, dar și bijuteriile încrustate în diamante, ajungem la câteva sute de mii de euro cheltuite numai pe outfit-uri.

Soțul Monicăi Gabor, Mr. Pink, este afacerist în SUA și recent a dezvoltat un nou proiect. La cina selectă de la Monaco au participat și partenerii său de afaceri. Unul dintre aceștia este Sheeraz Hasan, cunoscut pentru investițiile în cryptomonede și PR la Hollywood. Printre clienții săi se numără Kim Kardashian și Jennifer Lopez.

Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink

Monica Gabor a fost căsătorită cu Irinel Columbeanu, perioadă în care a primit porecla „Scorpia de la Izvorani”. După nașterea fiicei lor, Irinuca, cei doi au divorțat. În urma separării de primul soț, Monica Gabor a plecat în SUA, unde și-a refăcut viața. Este foarte discretă în ceea ce privește relația cu Mr. Pink, dar Irinel a dat-o de gol la scurt timp după ce și fiica lui s-a mutat în State și a mărturisit că Monica și Mr. Pink s-au căsătorit în urmă cu mai mulți ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net