Ele sunt vedetele care au afaceri parfumate. Denisa Tănase şi Ramona Gabor, super-succes cu colecţiile lor

Ultima actualizare:

Ramona Gabor, Oana Zăvoranu, Anamaria Prodan, Raluca de la Bambi și Cătălin Botezatu vând parfumuri care le poartă numele. Sticluțe care mai de care mai dichisite și mirosuri amețitoare se vând la câteva sute de lei, în funcție de mililitri. Click! îți prezintă afacerilor frumos mirositoare ale vedetelor de top din România.

Denisa Tănase şi Ramona Gabor au succes cu afacerile cu parfumuri Colaj Click!
Denisa Tănase şi Ramona Gabor au succes cu afacerile cu parfumuri Colaj Click!

Denisa de la Bambi produce milioane de euro din parfumuri

S-a lăsat de cântat și a investit mii de euro în cursuri de parfumerie, la laboratoarele din Franţa. Încet-încet, Denisa Tănase a pus pe picioare o adevărată afacere, cu parfumul ei.

”Numele îl aveam în minte de mulţi ani. Pentru mine geishele reprezintă simbolul senzualităţii şi ridică flirtul la nivel de artă. Asta mi-am dorit să transmită şi aromele mele: o atingere de dragoste, să atragă, să stârnească, să cucerească. Nu am început cu bani mulţi, însă investiţia mea cred că trebuie calculată încă de acum 20 de ani. Faptul că sunt o persoană cunoscută m-a ajutat să dezvolt şi să construiesc un brand. Apoi sigur că au fost şi câteva idei isteţe, inspirate, produse bune care au făcut ca oamenii să şi le dorească din ce în ce mai mult şi să revină, multă muncă, puţine ore de somn şi suport din partea furnizorilor şi producătorilor. Am vândut peste 50.000 de sticluţe de parfum, care mi se aduc din Dubai. Am 43 de angajaţi în Bucureşti, în ţară am franciză, dar şi ei sunt angajaţii noştri”, a povestit Denisa, la începuturile afacerii.

Iată că acum Denisa are un business profitabil în țară dar și în străinătate, cu peste 40 de magazine deschise în decurs de trei ani.

Ramona Gabor și-a făcut parfum în Dubai

În plină pandemie, Ramona Gabor s-a lansat în lumea afacerilor cu un parfum. Superba brunetă și-a lansat o esență orientală, de lux, unisex, cu note de grapefruit, lavandă, artemisa, și se prezintă într-o sticluță foarte elegantă. Din 11 noiembrie 2020, parfumurile Ramonei au putut fi cumpărate de pe diverse siteuri,dar și direct de pe pagina de Instagram.

Inițial, fosta cumnata a lui Irinel Columbeanu și-a dorit un business cu cosmetice, însă după ce a analizat mai bine piața, aceasta s-a decis la o afacere frumos mirositoare.

"Am lansat o linie de 5 parfumuri si un discovery collection - un kit cu cele cinci parfumuri în miniatură, pentru ca doritorii sa le poată testa pe toate, pentru a se decide pe care îl preferă. Două dintre ele sunt mai feminine, unul e foarte dulce și altul, mai pudrat. Iar celelate trei sunt mai masculine, dintre care unul mai oriental”, a declarat Ramona, pentru Click!.

Oana Zăvoranu, esenţe tari într-o sticlută roşie

La final de decembrie 2017, Oana Zăvoranu a anunțat că se lansează în domeniul parfumeriei.  Vedeta a avut un succes răsunător cu esențele tari "ambalate" într-o sticluță superbă de culoare roșie şi cu un nume care făcea referire la data ei de naştere. Note de mosc, vanilie, patchouli, ylang-ylang, cafea, piper,  trandafir de damasc cules într-o anumită perioadă a lunii, vanilie, cremă de alune, caramel și scorțișoară. 

"Este încununarea pasiunii mele vizavi de iubirea pentru parfumuri. De când mă știu, am avut zeci de parfumuri, dar mi-am dorit cu ardoare și hotărâre să am unul al meu care să aibă tot ce nu am găsit în celelalte. Un parfum care să mă reprezinte, să îmi producă fiori, să îmi faca pielea de găină, să îmi creeze o stare de totală transă. Care să fie parte din mine. Să miroasă a mine, să fie ca mine. Extravagant, nonconformist, rasat, exuberant, dual, pasional, obraznic, incitant, schimbător, neliniștit, puternic și altfel. Am pus în el suflet, trăiri și pasiune", a motivat Oana Zăvoranu alegerea ei.

Botezatu a vândut foarte bine parfumul lansat în 2019

Strugure, frezie, bujor, mandarină, iasomie. Așa miroase parfumul lui Cătălin Botezatu. În acelaşi an designerul a venit cu două parfumuri ce-i poartă numele. Este destul de accesibil si se poate cumpăra de pe siteurile specializate. 

Anamaria Prodan a scos un parfum inspirată de mama ei

În urma cu mulți ani, Ionela Prodan a avut un parfum care i-a purtat numele, produs de o firmă românescă. Nu a avut succesul scontat, așa că a ambiționat-o pe Anamaria să facă ceva la un nivel mult mai mare.

"A fost dorința mamei mele. Ea a încercat să facă un parfum al ei acum foarte mulți an și nu a prins fabulos, aşa că am zis să fac eu unul de top. Am nişte prieteni foarte buni în Turcia, la o companie cosmetică, iar reprezentatul pe România mi-a propus o astfel de colaborare și am decis sa fac un parfum cu iz arăbesc, gen oriental, atât pentru bărbați, cât pentru femei.  Am stat opt luni împreuna cu echipa, până am ales mirosul. Sunt foarte pretențioasă, am dorit să fie ceva aparte. Am vrut să aibă ulei ca sa persiste mirosul, am vrut ca ambalajul să fie diferit și pe gustul meu, la o calitate extraordinară", a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Pădureanu Catania
vedete revelion colaj instagram jpg
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net