Denisa Tănase, adevărul despre afacerile din Dubai. Cum a ajuns fetița de la Bambi regina luxului

Ultima actualizare:

Au proprie­tăţi în ţara luxului şi dezvoltă afaceri în domeniul imobiliar. Denisa Tănase (37 de ani) ne-a acordat un interviu în exclusivitate în care a vorbit despre viaţa ei de când a devenit o femeie de afaceri de succes. Trupa Bambi, în care activa alături de sora ei, Raluca, a rămas doar o amintire.

Denisa Tănase (37 de ani)
Denisa Tănase (37 de ani)

Click!: Denisa, te întreb direct, de ce ai ales Dubai?

Denisa Tănase: Noi suntem super legați de acest loc. În primul rând ne place clima, e cald tot timpul, e cel mai sigur loc din lume pentru că infracționalitatea, criminalitatea sunt practic inexistente. Este declarat ca fiind cel mai sigur loc din lume. Cu siguranță aici mi-ar plăcea să-mi cresc copiii. Iar dacă mergem mai departe și vorbim despre școli, sistem de sănătate, nu există decât instituții private, pentru că în Dubai nu există taxe, nu există impozite.

Denisa și Mircea Brânzei au cumpărat mai multe apartamente în Dubai
Denisa și Mircea Brânzei au cumpărat mai multe apartamente în Dubai

Dă-ne mai multe detalii în acest sens.

Statul nu percepe taxe, impozite, ci doar TVA de 5%. Dacă deţii o firmă în Dubai, nu plăteşti taxe pe profit, salarii, impozite. Inclusiv din punct de vedere business, fiscal, oportunităţi e un loc în care condiţiile sunt foarte bune pentru a dezvolta lucruri acolo. Dubai e locul din lume unde oameni din toată lumea, cumva presaţi de tot ce s-a întâmplat cu pandemia, au venit şi s-au relocat, oamenii lucrează online foarte mult şi au ales această ţară ca pe un loc atât pentru vacanţă, dar şi pentru oportunităţi. Aici oamenii sunt foarte blânzi, foarte amabili, nimeni nu e tratat ca un străin, tocmai şi datorită faptului că este un mix de ţări aici. Cumva este locul meu de suflet.

Fosta Bambi are peste 40 de parfumerii deschise în toată Europa
Fosta Bambi are peste 40 de parfumerii deschise în toată Europa

Când ai ajuns prima dată în Dubai?

Acum vreo 10 ani, apoi cu părinţii, pentru că noi alegeam în fiecare an o destinaţie, apoi prima deplasare cu Mircea. Tot în Dubai ne-am făcut şi parfumurile, acolo sunt şi furnizorii noştri.

Când ai făcut primele investiţii imobiliare?

Primele investiţii le-am făcut acum doi ani, iar primele imobile vor fi gata cam într-un an. Ne-am achiziţionat proprietăţi imobililiare. Prima dată am fost să testăm luxul şi piaţa imobiliară din Dubai, crezând că o să auzim nişte cifre pe care nu ni le-am permite niciodată, iar apoi am fost surprinsă să vedem că unele proprietăţi costau pe metru pătrat mai ieftin decât în România. Diferenţa este că sunt poziţionate în Dubai şi îţi pot genera şi un venit pasiv foarte bun.

Fosta Bambi are peste 40 de parfumerii deschise în toată Europa
Fosta Bambi are peste 40 de parfumerii deschise în toată Europa

Şi tu, şi Mircea sunteţi pe zona aceasta şi vreţi să vă extindeţi afacerile şi în afară.

Suntem în curs de dezvoltare internaţională cu business-urile şi vrem să deschidem şi în ţările arabe, cumva lucrăm în paralel la aceste două  proiecte. Pe partea de agenţie se ocupă mai mult Mircea, eu mi-am asumat doar o poziţie mai mult pe zona aceasta de comunicare, aducere lead-uri promovare, pentru că cealaltă activitate îmi ocupă foarte mult timp. El mai are un business de 7 ani în România, dar acolo lucrurile merg ceas, are manager, şi atunci implicarea lui directă este într-o măsură mai  mică, dar eu sunt la începutul lucrurilor şi trebuie sa fiu mereu acolo.

Unde sunteţi mai mult? Dubai sau România?

Din ianuarie suntem mai mult în Dubai, am luat această decizie de a ne stabiliza în Dubai. Acum primim şi viza, şi rezidenţa.

Vedeta a avut parte de o nuntă de vis, anul trecut, la Nisa, de la care n-au lipsit părinții și sora
Vedeta a avut parte de o nuntă de vis, anul trecut, la Nisa, de la care n-au lipsit părinții și sora

Vă mutaţi cu toţii în Dubai, şi părinţii?

Mă gândesc să ne mutăm cu toţii. Practic, singurul lucru care ne aduce în România este activitatea firmei şi venim din când în când punctual. Putem gestiona online din Dubai, iar când este nevoie să venim fizic, ne urcăm în avion şi venim aici.

Încurajezi românii să facă investiții într-o țară străină? Cine cumpără proprietății în Dubai? 

Da, mai ales că este un moment foarte bun de a investi în Dubai. În momentul acesta românii sunt pe locul întâi în topul celor care achiziționează propretăți în Dubai, depășindu-i și pe rusi. Sunt informații reale și ne-au surprins și pe noi.

Denisa, mai ai timp să faci  muzică? Aţi mai avut solicitări pentru concerte?

Nu mai am timp de muzică. Au mai fost solicitări de când s-au oprit valurile, nu le-am onorat pentru că nu ne-am mai antrenat, nu am repetat, nu am făcut piese. În momentul acesta nu mă mai văd făcând muzică.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

cub denisa tanase png
image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net