Cum a fost la nunta Denisei de la Bambi cu Mircea Brânzei. Sora miresei a dat din casă: «Am prins buchetul»

Ultima actualizare:

    Raluca a prins buchetul la nunta surorii eifoto: arhiva personală/Instagram
Raluca a prins buchetul la nunta surorii eifoto: arhiva personală/Instagram

Raluca Tănase (35 de ani) a prins buchetul la nunta surorii sale Denisa cu omul de afaceri Mircea Brânzei. Nunta a fost sărbătorită într-un cadru de poveste, la mijlocul lunii iunie, pe Coasta de Azur.

Evenimentul a avut loc într-un hotel-castel de cinci stele, de lângă Nisa. Recent întoarsă în țară, Raluca speră să-și găsească și ea dragostea și să aibă parte de o nuntă de lux, la fel ca sora sa.

“A fost superb. A fost un eveniment discret, în familie, așa cum și-a dorit ea. M-am abținut cu greu să nu plâng. Am prins buchetul, mi-am și scris numele pe talpă. Mi-aș dori să mă mărit și eu în Italia, pe coasta Amalfi. A avut un preot român care a oficiat ceremonia. Mai emoționat a fost cumnatul meu, Mircea, n-am văzut bărbat așa emoționat în viața mea. La masă s-au servit delicatese: pui, fructe de mare pregătite de cei de la restaurantul de acolo”, a declarat Raluca Tănase, la “Teo Show”.


    La nunta  Denisei Tănase cu Mircea Brânzei de pe Coasta de Azur au venit și părinții fetelor de la Bambifoto: arhiva personală/Instagram
La nunta Denisei Tănase cu Mircea Brânzei de pe Coasta de Azur au venit și părinții fetelor de la Bambifoto: arhiva personală/Instagram

Denisa Tănase de la Bambi și-a organizat propria nuntă, în mare secret, într-o locație de vis de pe Riviera Franceză, Chateau de la Chevre d’Or, un hotel-castel de cinci stele, situat în inima satului Eze.

Nunta s-a desfășurat în aer liber, într-un cadru idilic. Cei doi miri și-au rostit jurămintele în fața preotului chiar într-una dintre grădinile hotelului, care oferă o vedere spectaculoasă spre Saint-Jean-Cap-Ferrat. Nașii cuplului au fost Cristian Onețiu și soția sa, Florina.

Citește și:

Denisa Tănase și Mircea Brânzei, nuntă de lux într-un castel de pe Riviera Franceză! Cum arată rochia de mireasă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
image
actualitate.net
image
actualitate.net