Ce fel de „soacră” este Andreea Esca de la Pro TV. Se bagă sau nu în relația Alexiei cu Mario Fresh?

Alexia Eram, fiica prezentatoarei Știrilor PRO TV Andreea Esca, are o relație cu artistul Mario Fresh de aproape șase ani de zile. Cu toate acestea, cei doi nu au încă planuri de căsătorie, ei fiind foarte tineri și considerând că momentan trebuie să se focuseze pe carieră. Ce fel de „soacră” este Andreea Esca. Se bagă sau nu aceasta în relația Alexiei cu cântărețul? Iată ce a spus vedeta TV.

Andreea Esca și Alexia Eram / Alexia Eram și Mario Fresh / Sursă foto: Instagram
Andreea Esca și Alexia Eram / Alexia Eram și Mario Fresh / Sursă foto: Instagram

Intervine Andreea Esca în relația Alexiei cu Mario Fresh?

Într-un interviu, Andrea Esca și Alexia Eram au vorbit despre frumoasa relație de prietenie dintre ele două. Acestea au recunoscut că deși se înțeleg foarte bine, mai au și ele – ca toată lumea – certuri. În plus, prezentatoarea TV a discutat deschis și despre Mario Fresh și povestea de iubire dintre acesta și fiica sa, spunând că prefer să nu se bage deloc în viața și în deciziile acesteia, o ascultă cu mare atenție când aceasta alege să i se destăinuie și doar își spune părerea când îi este solicitată.

„Suntem prietene, ne certăm și ne împăcăm. Ne certăm de la prostii, mai avem și certuri. Normal că vrei să știi ce se întâmplă în relație, important e să nu îți dai cu părerea. Spui așa, ce crezi și după Dumnezeu cu mila!”, a explicat Andreea Esca.

Ce părere are Esca despre o eventuală nuntă între Alexia și Mario Fresh

Andreea Esca și-a dat cu părerea și despre o eventuală nuntă între fiica sa și celebrul cântăreț. Aceasta consideră că cei doi sunt prea tineri pentru a face acest pas acum, dar a specificat că singurul lucru care este important pentru ea este fericirea Alexiei. „Cel mai important lucru pe care ți-l dorești pentru copiii tăi e să fie fericiți. Atâta timp cât ei sunt fericiți ești și tu fericită. În cazul lor, ideea de căsătorie și de copii mi se pare foarte forțată la 20 de ani”, consideră prezentatoarea Știrilor PRO TV. Alexia Eram are doar 22 de ani acum, este o influenceriță de succes. Tânăra a reușit să-și achiziționeze din propriii bani un apartament și merge des în vacanțe. De asemenea, nu se reține din a-și cumpăra ceva din ceea ce-și dorește.

Stilurile vestimentare ale Alexiei Eram și Andreei Esca

Cele două au vorbit în cadrul unui interviu și despre stilurile vestimentare ale fiecăreia dintre ele. Faptul că sunt mama și fiică nu înseamnă că le și plac aceleași haine. Din contră. Se pare că la acest capitol, sunt total diferite. Alexia Eram a spus că pasiunea pe care o are pentru modă nu este moștenită de la mama sa, ba chiar Andreea Esca îi cere acesteia sfaruri în legătură cu ținutele pe care își dorește să le poarte la evenimente.

„Nu am luat pasiunea pentru modă de la mama. Cumpără tot ce e colorat, dacă are un desen, nu contează de unde este. Ea tot timpul mă întreabă cum să se îmbrace de la evenimente”, a spus Alexia Eram.

Și Andreea Esca a avut ceva negativ de spus despre modul în care se îmbracă fiica sa. „Nu m-aș îmbrăca niciodată în trening. Poate la sport. La vârsta ei purtam fuste foarte scurte, când ești scund…”, a afirmat Andreea Esca.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net