Alexia Eram, sărbători fără Mario Fresh. Pleacă în S.U.A cu Andreea Esca și restul familiei

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Alexia Eram (22 de ani) și Mario Fresh (22 de ani) se iubesc de aproape șase ani, chiar dacă a fost cu suișuri și coborâșuri, pentru că s-au tot certat și împăcat. Așa-s tinerii, se mai despart, dar și revederea e vai, vai, cu multe bătăi de inimi, lacrimi și suspine, o dragoste nebună. Asta trăiesc cei doi, a căror relație, în ciuda a tot, e bazată pe respect și încredere.

Alexia nu face Crăciunul cu Mario Fresh!

Celebra influenceră face Crăciunul în S.U.A, alături de faimoasa ei mamă, Andreea Esca, dar și restul familiei. Alexiei îi era dor de o vacanță cu cei dragi, așa că anul ăsta i se îndeplinește o dorință. Mario nu o însoțește, are concerte, așa că pleacă fără el, însă de Revelion vor fi împreună.

Vezi și: Alexia Eram și Mario Fresh, despre gelozia din cuplu și viitorul copil: «Așa ne-am luat»

„Am împodobit bradul cu Mario la el acasă, pentru că eu o să fiu plecată, în perioada care urmează, și el o să fie aici (n.r – România) așa că am zis că mai bine îl împodobim la dânsul. De Sărbători o să plec cu familia în străinătate și mă voi întoarce de Revelion și nu avea rost să îl facem în două locuri. Mario o să aibă concerte de Crăciun și nu poate fi alături de noi.

O să merg în America cu familia o săptămână. Nu am mai fost demult într-o vacanță doar cu părinții și abia aștept. În relație eu las mai mult. Eu sunt romantica incurabilă. Este și el foarte romantic dar eu las mai mult de la mine, Mario este mai orgolios. Nu știu când o să fie nunta noastră. Avem doar 22 de ani, mai avem...”, a declarat Alexia Eram, pentru Click!.

Mario Fresh: „Am stat separați vreo două luni”

Zvonurile cu privire la problemele din cuplul Alexia Eram-Mario Fresh au fost confirmate chiar de către artist, într-un podcast de-al lui Damian Drăghici.

 „Am avut și rupturi, nu le-am arătat oamenilor. Am stat să calculăm singuri situația, să vedem ce avem de făcut. Stăm separat, dar împreună în același timp. Adică avem fiecare casa lui, dar dormim ori la mine, ori la ea. De exemplu, vara trecută, am stat separați vreo două luni, aproape nu ne-am vorbit. S-a ajuns la o saturație, am zis: ne deranjăm prea mult.”, mărturisea artistul.

Alexia Eram: „Nu este tot timpul roz în relație!"

Alexia Eram ne-a dat de înțeles că cei doi își înțeleg activitățile profesionale, așa că au ajuns la o anumită maturitate, motiv pentru care își oferă libertatea de care au nevoie pentru a evolua.

„Mario este la studio acum, lucrează. Eu cu Mario ne iubim și cred că în orice relație sunt lucruri bune și lucruri rele. Nu este tot timpul roz. Nu vreau să spun de la ce pornesc discuțiile, cred că lucrurile acestea trebuie să rămână între noi, dar nu sunt certuri mari, sunt niște certuri normale. Nu locuim împreună.

Vedem acum ce ne rezervă anul 2023, sper să am în continuare cât mai multe campanii și să evoluez în tot ce înseamnă platformele sociale și să îmi fac propriul meu business. Mă gândesc ce anume! Nu știu încă pe ce profil o să fie și dacă aș ști nu v-aș spune.”, a mai spus, pentru Click!, Alexia Eram.

Click! spune

Alexia Eram este fiica Andreei Esca, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune de știri din România, însă este influencer, iar activitatea ei a ajutat-o să devină cunoscută, având mult talent în campaniile de publicitare, unde și are activitate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net