Mario Fresh, alături de o brunetă superbă în Dubai. Atenție, nu e Alexia Eram!

Ultima actualizare:

Mario Fresh, 23 de ani, a dat o fugă în ținuturi mai calde, mai precis în Dubai. Artistul a ajuns în Emiratele Arabe însoțit de o superbă brunetă, care, atenție, nu este iubita sa, Alexia Eram, 22 de ani.

Sora lui Mario Fresh a plecat în Dubai, în 2020

Mario nu putea să plece singur în Dubai, așa că a fost însoțit de sora sa, frumoasa Raluca Gălățanu. În același timp, Alexia Eram, iubita lui, posta clipuri pe contul ei de socializare, din Paris.

Citește și: Mario Fresh, schimbare îndrăzneață de look! Cum au reacționat fanii

De altfel, Alexia și Raluca sunt bune prietene, fiica Andreei Esca povestind, recent, un episod amuzant petrecut tot în Dubai, într-o deplasare în care Mario Fresh rămăsese acasă, în România.

Am fost agățată în Dubai de un bărbat mai în vârstă. Când eram în Dubai, înainte să vii tu. Eram la un hotel cu sora ta, la barul hotelului și mâncam acolo, beam ceva. După aceea a venit un domn mai în vârstă de la masa alăturată. Cred că avea peste 50 de ani. A venit la noi la masă, ne-a oferit un prosecco și a început să vorbească cu noi. Evident că eu l-am alungat, nu am acceptat acea sticlă de prosecco”, a povestit iubita lui Mario Fresh în cadrul podcastului lui Selly.

Vezi și: Dragostea-i nebună! Alexia Eram și Mario Fresh s-au îndulcit pe plajă!

Despre Raluca Gălățanu se știe că ar fi plecat, în iarna anului 2020, în Dubai, în scopuri profesionale, discutându-se chiar că ar fi urmat să se stabilească în Emirate. Cert este că sora lui Mario Fresh petrece foarte mult timp în Dubai, fiind posibil ca deplasarea artistului să fie, de fapt, chiar o vizită.

Nu rata nici: Mama lui Mario Fresh a topit inimi la un party. Rochia neagra, machiajul discret: wow! a fost senzația serii

Bună dimineața! Ai început bine? Pe dietă. Tot pe dietă?”, a glumit Raluca cu fratele ei, în timp ce serveau, pe tereasa unui hotel, un mic dejun copios. „Bineînțeles. Stai să vezi diseară ce dietă o să fie”, i-a răspuns Mario Fresh, lăsând să se înțeleagă că vor urma festinuri în toată regula.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net