Mario Fresh, schimbare îndrăzneață de look! Cum au reacționat fanii

Mario Fresh este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului. Tânărul are concerte peste concerte și abia găsește timp de respiro. Este conștient că aspectul joacă un rol important, așadar își surprinde fanii nu doar prin muzica pe care o lansează, ci și prin mici schimbări de look. 

image
Mario Fresh și-a surprins fanii

Iubitul Alexiei Eram este un tip cameleonic și nu se teme să experimenteze. Recent a distribuit pe contul personal de Instagram o imagine în care a prezentat fanilor schimbarea de look pe care și-a făcut-o. Mario Fresh și-a vopsit părul într-o nuanță de roz pal, inspirat probabil de rapperii de peste Ocean.

Citește și: Alexia Eram a terminat studiile! Mario Fresh a lipsit de la ceremonia de absolvire

Așa cum era de așteptat, părerile internauților au fost divizate. Unii l-au felicitat pentru curaj și au susținut că transformarea îi stă foarte bine, în timp ce alții nu au fost deloc încântați. Indiferent de vorbe și comentarii, în mod cert, Mario Fresh face tot ce-i spune inima. 

Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu de șase ani 

Mario Fresh și Alexia Eram sunt împreună de șase ani, iar relația lor rezistă în ciuda tuturor obstacolelor. În urmă cu puțin timp, cei doi au mărturisit că există o întrebare, pe care o primesc foarte des în timpul interviurilor, care îi deranjează nespus. Tinerii s-au săturat să fie întrebați când se căsătoresc sau când vor deveni părinți ținând cont că au o vârstă foarte fragedă, iar momentan au cu totul alte priorități.

Vezi și: Mario Fresh a fost la un pas de moarte 

„Când ne căsătorim, când o să avem un copil. Lucrurile trebuie să se întâmple când trebuie să se se întâmple, suntem foarte tineri. Adică, ne întrebau asta de când aveam 18 ani, când facem un copil. Adică, pe bune, eram încă la facultate. Cred că toate vin la timpul lor. Momentan suntem foarte bine”, povestea Alexia Eram. 

Vara aceasta, Alexia Eram a absolvit facultatea, iar marele absent de la ceremonie a fost Mario Fresh. Nu vă alarmați! Motivul pentru care nu i-a putut fi alături iubitei a fost unul cât se poate de întemeiat. Artistul a fost ocupat cu mai multe concerte și nu a putut fi prezent la acea zi importantă din viața Alexiei. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Prințul Harry și Meghan Markle png
soldati rusi
Soldati rusi in Herson FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg