VIDEO Mama lui Mario Fresh a topit inimi la un party. Rochia neagra, machiajul discret: wow! a fost senzația serii

Ultima actualizare:

Mama lui Mario Fresh, Claudia Gălățanu, a făcut senzație la un party de zile mari, unde s-a afișat alături de soțul ei, Michi Gălățanu. Părinții lui Mario Fresh au fost marile vedete de la eveniment, în special mama lui Mario care a întors toate privirile cu look-ul ei modern și stilat. 

image

Mario Fresh este nu numai un artist îndrăgit de public, dar este considerat și un adevărat influencer, având în vedere că împărtășește pe social-media o mulțime de momente importante din viața sa personală. Desigur, nici părinții artistului nu sunt mai prejos, având în vedere ultimele imagini postate de aceștia pe contul de Instagram. Claudia și Michi Gălățanu au fost alături de celebrul lor fiu la o petrecere, unde au venit cu chef de dans și cântat, dovedind că băiatul lor a avut de unde moșteni talentul atunci când vine vorba de muzică. 

La capitolul stil, mama lui Mario Fresh s-a prezentat fără cusur. Claudia Gălățanu a venit îmbrăcată într-o rochie neagră, discretă, cu umerii goi și lungă până la genunchi, care se potrivea foarte bine cu părul blond de lungime medie și machiajul discret.

În ceea ce privește încălțămintea Claudia Gălățanu a optat pentru o pereche de botine confortabile fără toc care să-i permită să danseze în voie până în zori, așa cum s-a și întâmplat, dacă ne uităm la clipurile postate pe rețelele de socializare. .

Tatăl lui Mario Fresh, Michi Gălățanu nu s-a putut abține să nu ofere un mic recital de muzică lăutărescă, acompaniat și de fiul său Mario. Cei doi, tată și fiu, au cântat câteva versuri din celebra piesa «Sunt vaganbondul vieții mele», din repertoriul regretatului artist Nelu Ploieșteanu și preluată cu succes și de marele actor Gheorghe Dinică. 

Mario Fresh și tatăl său au făcut un adevărat show, iar Michi Gălățanu a demonstrat că într-adevăr are o voce bună și nu se teme să-l provoace pe fiul său la un duet de față cu publicul.

Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu de peste 5 ani

Mario Fresh 23 de ani a devenit cunoscut datorită lui Alex Velea, care l-a ajutat să se lanseze în industria muzicală. După mai multe piese de succes sub îndrumarea lui Velea, Mario Fresh și soțul Antoniei s-au certat, așa că tânărul a mers pe drumul său. 

Din fericire, Mario Fresh continuă să aibă succes, iar cariera sa muzicală a devenit la fel de notorie precum viața personală, având în vedere că este într-o relația cu Alexia Eram de peste cinci ani. Toți cei din anturajul celor doi vor să-i vadă căsătoriți, dar tinerii abirdează acest subiect cu maturitate și consideră că nu este timpul pentru așa ceva, mai ales că pentru fiecare cariera ocupă locul central în această perioadă a vieții.  

Când ne căsătorim, când o să avem un copil. Lucrurile trebuie să se întâmple când trebuie să se se întâmple, suntem foarte tineri. Adică, ne întrebau asta de când aveam 18 ani, când facem un copil. Adică, pe bune, eram încă la facultate. Cred că toate vin la timpul lor. Momentan suntem foarte bine”, a declarat Alexia Eram pentru Antena Stars.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net