Cum a fost surprins Botezatu la balul șeicilor din Dubai. Creatorul de modă, fascinat de unul dintre invitați

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vineri, 17 martie, în cadrul faimosului hotel Burj al-Arab s-a desfășurat Marele Bal al Prinților și Prințeselor din Dubai. La eveniment s-a aflat și designerul român Cătălin Botezatu, iar atracția serii a fost prezența Orchestrei Filarmonicii ,,George Enescu” Botoșani, care a uimit membrii familiei regale de la Burj al-Arab – Al Maktoum, familie condusă de Înălțimea Sa Regală Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum.

Cei mai importanți oameni din Dubai au rămas muți de uimire de întreg momentul artistic realizat în cadrul unei gale umanitare. Printre invitați s-a numărat și Cătălin Botezatu, care a fost mândru de prestația Filarmonicii ,,George Enescu” din Botoșani. Într-unul dintre clipurile video a fost surprins și creatorul de modă.

Cum a fost surprins de Click! Celebrul designer Cătălin Botezatu

Clipul video pe care Click! vi-l pune la dispoziție ilustrează un moment artistic realizat de Mirel Manea, cunoscut drept tromeptistul din Botoșani, cântându-le bogătașilor din Dubai. Mândru de compatriotul său, Cătălin Botezatu se afla în primul rând, extrem de aproape de trompetist.

În timp ce filma momentul artistic, designerul de modă îl felicita pe artist. La un moment dat, Mirel Manea s-a apropiat de Cătălin Botezatu și l-a salutat, cei doi îmbrățișându-se. De asemenea, cei doi români s-au și fotografiat împreună.

Orchestra Filarmonicii ,,George Enescu” din Botoșani a uimit cei mai bogați oameni din lume

În locația de șapte stele Burj al-Arab, ,,oamenii buni” din mai multe colțuri ale lumii au fost prezenți la una dintre cele mai importante gale umanitare.

Mirel Manea, directorul artistic al Filarmonicii ,,George Enescu” din Botoșani a onorat invitația primită din partea ,,Noble Monte Carle”, iar elita arabă a apreciat și a lăudat momentul artistic.

,,Promovăm Botoșaniul în lume!

Câteodată, una dintre cele mai minunate bucurii pe care le am, este atenția pe care o acord celorlalți. Fie că este un zâmbet, o atingere gentilă prin sunete de trompeta sau cuvinte de afecțiune, aceste gesturi simple mă fac să fiu fericit. Alegerea pe care am făcut-o cu aproape un an în urmă, este ca Filarmonica sa trăiască cel mai frumos vis în mandatul meu.

 Împreuna cu colegi din Filarmonica "George Enescu" Botosani, am cântat în prezența Familiei Regale a Emiratelor Arabe Unite. Gala a avut ca scop strângerea de fonduri pentru fundații umanitare, iar eu împreuna cu colegii din filarmonica noastră remarcabilă am fost invitați de onoare la acest eveniment. A fost un spectacol de mare succes al Filarmonicii “George Enescu” Botosani.

Sunt onorat de această invitație venită din partea "Noble Monte Carlo" pusă în slujba României, a valorilor culturale și istorice”, a mărturisit Mirel Manea, care a fost însoțit de impresarul artistic Liviu Sorinel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net