Dubai construiește cel mai înalt zgârie-nori din lume

O nouă structură uriașă urmează să fure titlul de cea mai înaltă clădire rezidențială din lume. Dezvoltatorul arab Burj Binghatti, în colaborare cu brandul de ceasuri de lux Jacob & Co, anunță construcția unui turn ultraluxos care să le poarte numele, cu peste 100 de etaje și aproximativ 500 de metri înălțime.

Clădirea are o coroană în vârf (Foto: Twitter)
Clădirea are o coroană în vârf (Foto: Twitter)

Citește și: Aşa va arăta cel mai înalt bloc din România! Unde se află acest "zgârie-nori" de lux

Clădirea va fi situată în Business Bay din Dubai

Clădirea va fi construită în mod explicit cu scopul de a bate toate recordurile actuale, potrivit New York Post. Ea va fi situată în inima districtului financiar Business Bay din Dubai și va avea „cele mai luxoase și exclusiviste” apartamente din țară, dar și o coroană în vârf, compusă din turle în formă de diamant, menită să strălucească deasupra oricărui alt turn rezidențial de pe Pământ. Șantierul a fost inaugurat pe 15 noiembrie, dar încă nu a fost anunțată data la care lucrările vor fi gata.

Vezi și: VIDEO Incendiu în zgârie-nori! Turnul Abbco din Dubai, făcut scrum

Acesta este vârful narațiunii de lux în această construcție evocatoare, o caracteristică și  o semnătură care adaugă și mai multă grandoare orizontului orașului”, a spus directorul companiei imobiliare și șef al arhitecturii Bingghatti, Muhammad Binghatti, într-o declarație de presă, conform tabloidului DailyMail.

Clădirea va deschide o eră nouă și de neegalat în viața de lux, oferind experiențe rezidențiale exclusiviste, în cartierul înfloritor Business Bay al orașului. Interiorul va fi plin de farmec, turnul găzduind un „Club Privat Exclusiv”, cu o piscină uriașă și o zonă mare de așteptare, într-un salon de lux.  

Va cuprinde unități cu două și trei dormitoare și cinci penthouse-uri opulente. Fiecare va fi numit după ceasurile emblematice ale lui Jacob & Co, cu detalii interioare proiectate în comun de brandul global în sine, în stilul său autentic.

Iată și: Ce tare! Au făcut cascadă pe zgârie-nori

Dintre reședințele entry-level, unitățile cu două dormitoare vor fi disponibile sub The Sapphire Suite Collection, în timp ce Emerald Suite Collection va cuprinde unități cu cele trei dormitoare. Și dacă sunteți interesați de acele penthouse-uri, veți avea trei categorii din care să alegeți: Fleurs De Jardin, Astronomia și Billionaire. „Designul interior al colecției penthouse va fi direct inspirat de estetica lor unică. După cum sugerează și numele, Penthouse-ul Billionaire este bijuteria hiperturnului”, a spus președintele Jacob & Co., Jacob Arab.

Viața de lux, la un alt nivel

Află mai multe despre: Așa arată un cimitir de lux! A intrat și în cartea recordurilor

Rezidenții se vor bucura de vederi panoramice nemărginite cu vedere la orașul plin de viață și vor avea acces la o echipă de asistenți personali, care poate aranja bucătari privați, un șofer sau chiar un bodyguard pentru securitate sporită. Burj Binghatti Jacob & Co Residences aduce un omagiu construcției complexe a ceasului și esteticii de bijuterii a producătorului său. „Ambele mărci ale noastre se nasc din dorința pură de a realiza ceea ce depășește granițele. Ceea ce a făcut Binghatti în domeniul imobiliar, prin crearea unui brand printr-o filozofie de design distinctă și o identitate arhitecturală, este foarte asemănător cu ceea ce a făcut Jacob & Co în lumea bijuteriilor și a ceasului”, a adăugat Muhammad Binghatti.

Te-ar putea interesa și: Ultima modă! Se construiesc clădiri sub formă de animale în toată lumea

În prezent, nu a fost anunțată nicio dată de deschidere pentru turnul de lux Burj Binghatti Jacob & Co Residences. Actualul deținător al titlului de cea mai înaltă clădire rezidențială din lume este Turnul Central Park de pe strada 57 din Manhattan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
ana Blandiana 1990 jpg
1 minestrone jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net