Așa arată un cimitir de lux! A intrat și în cartea recordurilor


    Memorial Necropole Ecumenica din Santos are 108 metri înălţime şi 25.000 de locuri de veci
Memorial Necropole Ecumenica din Santos are 108 metri înălţime şi 25.000 de locuri de veci

Uluitor! Cimitirul ecumenic din Santos, Brazilia, a intrat în cartea recordurilor drept cea mai înaltă necropolă din lume. Aici îşi dorm somnul de veci peste 25.000 de brazilieni. Un loc de veci costă între 5.900 de dolari şi 21.000 de dolari, în funcţie de etaj.

Aici morţii sunt mai aproape de cer. La marginea oraşului brazilian Santos se înalţă semeaţă o clădire cu geamuri imense de sticlă. Iniţial turiştii cred că este vorba de un hotel de lux, dar nu este deloc aşa. Prima clădire a acestui cimitir a fost ridicată în 1983. Pe acoperiş a fost amenajată ulterior o piscină şi o cascadă cu apă cristalină. Aici au loc slujbele de înmormântare.

simeon stalpnicul png

Autorităţile locale au venit cu aceasă iniţiativă pentru a face faţă numărului mare de persoane decedate. După ce ambele cimitire tradiţionale din localitate au devenit neîncăpătoare, autorităţile locale au alocat fondurile necesare ridicării acestei construcţii uluitoare. Locurile de veci sunt din marmură, parcurile amenajate în curtea interioară a clădirii sunt “înveselite” de papagali şi alte păsări exotice.

simeon stalpnicul png

Cele 32 de etaje ale cimitirului zgârie-nori sunt rezervate în totalitate. Bătaia mare este pe ultimul etaj, unde un loc de veci începe de la preţul de 21.000 de dolari şi ajunge la peste 54.000 de dolari. La parter un loc de veci se vinde cu preţuri pornind de la 5.900 de dolari şi poate găzdui până la patru membri din aceeaşi familie. 

simeon stalpnicul png
Survivor Romania webp
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
front captura jpg
image
image
image
image
image
image
crima londra jpg
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
front captura jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
miri nunta jpeg
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png