Milionarii din showbiz! Cătălin Botezatu, avere de 100 de milioane de euro. Nu o să-ți vină să crezi cât a strâns Ilinca Vandici de la TV

Ultima actualizare:

Click! îți spune ce avere au milionarii din showbiz! Botezatu a dat deja lovitura, dar n-o să-ți vină să creezi cât au agonisit și vedete precum Ilinca Vandici, Andreea Marin sau Mihaela Rădulescu.

Milionarii din showbiz! Cătălin Botezatu, avere de 100 de milioane de euro
Milionarii din showbiz! Cătălin Botezatu, avere de 100 de milioane de euro

Cătălin Botezatu a strâns deja peste 100 de milioane de euro

Celebrul creator de modă are zeci de contracte și s-a zvonit că a reușit să strângă o avere impresionantă, estimată la 100 de milione de euro.

„Nici nu știu ce sume se vehiculează. Nu știu dacă am 100 de milioane de euro, nu cred, poate! Dacă Ilinca Vandici a făcut un milion… Nu o să comentez niciodată sume pentru că banii mi se par vulgari din toate punctele de vedere', a susținut Cătălin Botezatu în podcastul lui Radu Țibulcă.

Este interesant că vedeta și-a pierdut întreaga avere în tinerețe, după ce o clipă de neatenție l-a lăsat fără niciun bun pe numele său.

„Am pierdut o casă la Monte Carlo, 30 și ceva de ferme agricole care valorau milioane. Proprietăți în toată România, elicopter, avion, casă de modă. Terenuri, 22 de milioane de mărci, 100 de milioane de coroane suedeze. Casa în Primăverii, cu două etaje. Am rămas fără nimic, absolut zero. Niște oameni inteligenți, dar, în același timp și perverși, am colabrat cu ei și au reușit să ne ia totul. La 26 de ani”, a declarat designerul, potrivit romaniatv.net.

Cât a strâns Ilinca Vandici din meseria de prezentatoare

Ilinca Vandici a fost una dintre cele mai bine plătite prezentatoare din România. Pe lângă succesul de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, vedeta a bifat de-a lungul timpului unele dintre cele mai profitabile campanii de imagine, inclusiv cu branduri cunoscute de bijuterii.

Astfel, vedeta a ajuns să câștige 7.000 de euro pentru celebra emisiune de la Kanal D. În trecut, mai în glumă mai în serios, Botezatu a afirmat că Ilinca Vandici a ajuns să aibă în conturi un milion de euro, potrivit substantial.ro.

Milionarii din showbiz! Ce avere are Andreea Marin 

Andreea Marin e una dintre cele mai cunoscute vedete din România
Andreea Marin e una dintre cele mai cunoscute vedete din România

Andreea Marin a spus mereu că nu fuge după lucrurile extrem de luxoase. Vedeta este cumpătată în general. Chiar dacă este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România, Andreea nu se consideră un om bogat. Spune, însă, că are anumite avantaje.

„Nu sunt un om pe care să îl poţi numi „cu bani”, bogat. Pe scurt, am casă, o maşină, posibilitatea de a călători şi de a-mi da copilul la o şcoală care să îi ofere un viitor mai bun. Asta e averea în bani pe care o consider importantă”, a spus prezentatoarea TV într-un interviu, pentru Canal 33.

„Nu o să mă vezi făcând exces de investiții în articole vestimentare. (...) Nu o să cumpăr niciodată o maşină de fiţe. Am o maşină normală pentru un om cu nevoile mele, un 4×4. Maşina anterioară am ţinut-o vreo 13 ani. Nu schimb maşinile ca pe şosete. Când a început să scârțâie, atunci am schimbat-o. Maşina şi casa sunt luate pe credit. La casa mai am de plătit vreo 10 ani,” a explicat Andreea Marin.

Cât câștiga Andreea Marin la începuturile ei în televeziune?

„Am luat-o de la zero. Cu interviuri făcute pe stradă, am învăţat totul de la început. Nu ţin minte exact salariul în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă, salariul era şi aşa mic.

Puteam să-mi cumpăr pe lună doar o sticlă de suc accidulat, pe care azi nu-l mai beau, şi să-mi plătesc taxiul de la cămin până la muncă, dus întors, pentru că voiam să fiu elegantă. Eram o doamnă şi îmi doream să merg pe tocuri. Aveam un singur sacou,” a povestit Andreea Marin în urmă cu ceva timp.

Mihaela Rădulescu a dat de bani

După trei căsnicii ratate, Mihaela Rădulescu a dat de dragoste și de bani. Parterul uneia dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc, Felix Baumgartner, are o avere colosală care depășește totalul de 250 de milioane de dolar. Doar în 2017, Felix ar fi câștigat suma de 82 de milioane de dolari, conform revistei People with Money, notează playtech.ro.

Austriacul este mai bogat decât fostul soț al Mihaelei, omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Bineînțeles, Mihaela Rădulescu a făcut avere și din televizune. Vedeta a fost prezentatoarea mai multor show-uri importante din țara noastră.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net