O brunetă superbă l-a amețit de tot pe Botezatu. Ea este cadoul perfect de Crăciun!

Cătălin Botezatu a vorbit toată viața despre faptul că îi plac femeile frumoase. De curând, prezent la un eveniment monden, celebrul designer vestimentar s-a cam lăsat dat pe spate de o brunetă tinerică și cam frumușică!

Unde sunt evenimente mondene, Cătălin Botezatu este nelipsit! Cunoscutul designer a fost, de curând, la un eveniment la care a participat toată „spuma” showbizului”. Îmbrăcat cu un outfit excentric pe care nu aveai cum să nu-l remarci, Bote a captat toate privirile. 

Acesta a purtat: „Pantaloni Viggo by Cătălin Botezatu, bluză Viggo by Cătălin Botezatu, ciocate - Xavier Laurent. O geacă Richmond cu pietre, o geacă dintr-o serie limitată. Sunt niște piese limitate.

Pe fiecare bucată sunt doar trei modele și doar trei modele. Una este bătută pe spate și față, una doar mâneci și una doar cu pietre pe această parte din față. Sunt mândru că am reușit să iau și eu una din ele, pentru că este bătălie. Sunt produse de cat-walk, de prezentare. Am cumpărat-o mai demult”, după cum chiar el ne-a mărturisit. 

O brunetă l-a amețit de tot pe Cătălin Botezatu!

Printre numeroasele vedete care au participat la evenimentul cu pricina s-a regăsit și o brunetă tinerică și foarte frumoasă. Atât de frumoasă încât până și Botezatu a vrut să se fotografieze alături de ea. 

Îmbrăcată într-o rochie diafană, albă, cu pene, cu părul coafat lejer, un machiaj discret intensificat, totuși, de un ruj roșu închis și de efect, frumușica l-a vrăjit pe designer! Cei doi au pozat la panou, însă nu singuri, ci alături de alte persoane invitate. 

Într-o fotografie, Cătălin Botezatu și frumușica par extrem de apropiați, iar mândra noastră se pare că era foarte fericită că pozează lângă Bote. O credem pe cuvânt!

Ce spune Cătălin Botezatu despre relațiile amoroase

Recent, Cătălin Botezatu a acordat un interviu pentru Click! în cadrul căruia a vorbit despre relații amoroase, dar și despre femeia din viața lui.

Citește și - Botezatu, într-un scandal cât casa regală! O face praf pe Andreea Tincu, designerul lui Carmen Iohannis

Cunoscutul designer a mărturisit că are o relație, însă nu vrea să o facă publică. Pentru cei care se preocupă că îi prind sărbătorile singuri, Botezatu a avut un mesaj clar, spus cu subiect și predicat:

„Dar ce e cu ipocrizia asta? Sunt mulți și multe care au pe cineva lângă, dar care pot să se simtă oribil toată seara de Crăciun. El se îmbată ca un porc, ea se enervează sau vorbesc toată seara la telefon, ori se mai uită să vadă ce fac alea pe la Dubai. Apoi femeia spune: imbecilule, nu m-ai dus la Dubai, pe mine m-ai dus nu știu unde, asta este o ipocrizie.

De Crăciun nu trebuie să fii cu cineva. Poți să fii și singur. Dacă n-ai familie și copii asta nu înseamnă că nu ești fericit. Sau dacă nu ești fericit nu e din cauza faptului că n-ai familie și copii. Pe bune acum, terminați-vă cu prostiile astea. Cu Crăciunul ăsta, care  a devenit un chici. Noi îl facem să fie un chici. E frumos să-l faci cu bradul tău,  în stilul tău, pui în brad ce vrei tu, mănânci mămăliga, pui pe masă ce ai și ce vrei, nu contează. Hai să facem de Crăciun ce făceam de Crăciun pe vremuri”, a spus Bote, pentru Click!.

Despre relația lui, Botezatu a mărturisit că nu ar vrea să o „arunce” în spațiul public.

„Nu e vorba de asta, am pe cineva, sigur că am pe cineva, dar nu vreau să fac publică relația. Nu vreau să o arunc în mizeria asta, în promiscuitatea asta socială. Am, există o listă de așteptare, iar uneori am mai multe chiar”, a mai declarat designerul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net