Scandal între Botezatu și Neculai Stanciu. Stilistul de la ”Vorbește lumea”, desființat de designer

#Exclusiv Click!

Cătălin Botezatu, în scandal mare cu Neculai Stanciu, după ce stilistul de la ”Vorbește lumea” l-a atacat în direct și a spus că se îmbracă prost, numind ținutele purtate de designer „cârpe obosite”. Bote i-a dat o replică usturătoare tânărului fashion editor.

Cătălin Botezatu, în scandal cu Neculai Stanciu
Cătălin Botezatu, în scandal cu Neculai Stanciu

Cătălin Botezatu, atac fără precedent la adresa lui Neculai Stanciu

După ce s-a luat „la trântă” cu Andreea Tincu, designerul Primei Doamne, Carmen Iohannis, creatorul de modă Cătălin Botezatu s-a mai trezit târât, peste noapte, într-un scandal de proporții! De data a aceasta, Bote are de furcă cu Neculai Stanciu, stilistul de la „Vorbește lumea”.

Cătălin Botezatu apare numai în ținute de mii de euro pe la evenimentele mondene, însă, cu toate acestea, Neculai Stanciu consideră că aparițiile creatorului de modă nu-s chiar demne pentru statutul pe care îl are, iar vestimentațiile alese ar fi nepotrivite, fie ele și scumpe, și de brand.

El e în două zone, ori cu costum, ori cu cârpele astea obosite, cu șnururi, cu trenă din aia de turturică, rândunică, știți, tricourile alea la băieți, din nu știu ce modă din asta urbană”, a afirmat Neculai Stanciu, la Pro TV.

Cătălin Botezatu: „Eu mă îmbrac cum vreau!”

Botezatu a luat foc și l-a pus la punct pe stilistul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV, care și-a permis să-i denigreze ținutele. „Criticii ăia, care se cred ei adevărați, ar trebui să se uite ce se poartă, așa nu ar mai vorbi prostii pe la emisiuni sau în general! Eu mă îmbrac cum vreau, chiar dacă cineva la un post tv a zis: «Ce, dacă-i Botezatu nu se poate îmbrăca prost?!» Eu cred că-s mai bine îmbrăcat decât mulți dintre invitații de aici, de exemplu!

Eu nu sunt critic de modă?! Păi, eu cred că un designer e un bun critic de modă. Plus că am făcut parte dintr-un juriu, poate cel mai avizat juriu, cel de la «Bravo, ai stil!» Acum văd că vin alții care vor să se dea critici și vorbesc cu vorbele celor de la «Bravo, ai stil», știi cum e...

Fiecare critică în felul lui. Pe mine, da mă critică cineva nu mă interesează! Îi las să mă critice!”, a declarat Botezatu, pentru Click!

La ultimul eveniment monden la care a participat, Gala Premiilor Radar de Media, designerul a apărut îmbrăcat într-un sacou fucsia, cu care a atras privirile tuturor, așa cum se întâmplă de obicei. Dress code-ul evenimentului a fost black-tie.

Sacoul de pe mine l-a îmbrăcat acum trei zile Agentul 007. Sacoul ăsta e creat de mine!”, ne-a spus, mândru, Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu este, la acest moment, cel mai de succes designer din România. Școlit de regretata Zina Dumitrescu, Botezatu se poate mândri cu prezentări de modă organizate pe podiumuri, în toată lumea– de la New York sau Las Vegas, la Windock, Namibia și Sun City în Africa de Sud, apoi Islanda, Indonezia și în toate marile capitale din Europa.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net