Botezatu, într-un scandal cât casa regală! O face praf pe Andreea Tincu, designerul lui Carmen Iohannis

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu se ține tare în scandalul cu Andreea Tincu, designerul lui Carmen Iohannis. Aceasta a luat foc după ce creatorul de modă a criticat aspru, în Click!, ținutele cu care prima doamnă a defilat la funeraliile reginei Elisabeta a II-a, la Londra. Botezatu i-a transmis un nou mesaj acid designerului preferat de doamna Iohannis.

Cătălin Botezatu a intrat într-un scandal cât casa regală cu noul designer al primei doamne a României, Carmen Iohannis. Contactat de Click! chiar în ziua funeraliilor reginei Elisabeta a II-a, Cătălin Botezatu a comentat aspru, în stilul caracteristic, atât ținutele celor două prințese, Meghan Markle și Kate Middleton, cât și pe cele purtate de Carmen Iohannis, soția președintelui României.

Cătălin Botezatu nu s-a abținut și a făcut praf cele două ținute pe care le-a purtat Carmen Iohannis, atât pe cea de la dineul liderilor străini de la Palatul Buckingham, cât și pe cea din ziua înmormântării reginei Elisabeta a-II-a. Creatorul de modă a observat că rochia de la dineu părea „șifonată și trăgea din toate cusăturile”.

Designerul Andreea Tincu, cea care a creat ambele ținute purtate de Carmen Iohannis la Londra, s-a simțit foarte deranjată de comentariile lui Cătălin Botezatu, sfătuindu-l pe acesta să nu se mai dea mare critic de modă dacă nu este.

Recent întors de la Săptămâna modei de la Paris, Cătălin Botezatu i-a transmis un alt mesaj acid designerului primei doamne a României.

Ce am zis? Eu o admir pe doamna Iohannis. Eu am spus că avem o familie prezidențială superbă: el este un tip statuar, îmbcat întotdeauna la patru ace. Și doamna Iohannis arată perfect: este slabă, este frumoasă, este tânără.

Dar atunci când totuși trebuie spus ceva, spun! Și nu am spus cu răutate. Am spus că sunt momente de astea foarte sumbre, speciale și sunt niște etichete care trebuie respectate. necile trebuie să fie lungi, lungimea rochiei a respectat-o, trebuie să fie peste genunchi!

Eu am spus! Să mă scuze acum ce-i care s-au surat! Dacă s-au supărat, de aceea nu mai plouă astăzi!Ha, ha!”, a declarat Bote, pentru Click!

„Nu pune pe tine ca pomul de Crăciun!”

Cătălin Botezatu, pe care rar îl mai prinzi prin țară, fiind mai mereu plecat la show-uri de modă pe întreg mapamondul, a ținut să transmită și câteva sfaturi în ce privește vestimentația divelor din România, care cred că, dacă fac parada modei împopoțonându-se cu branduri de lux, sunt și bine îmbrăcate.

M-am îmbrăcat să respect dress-code, dar să ții neapărat să te îmbraci scump, cu tot morțișul, dar să fii îmbrăcat prost de fapt, e cea mai mare greșeală. Nu, domnule, îmbracă-te ca să te simți tu bine, să te simți tu relaxat, să te simți comod.

Nu pune pe tine ca pomul de Crăciun toate brandurile pentru ca vei arăta penibil sau penibilă. Uite, acum sunt îmbrăcat scump, dar nu arăt! zicem, ai o piesă vestimentară super branduită, atunci nu mai pune peste tot toate brandurile. Sau există variante, dar stilingul acesta e foarte greu, în care te încarci de un brand cu sigle, dar trebuie s-o faci foarte atent!

Am avut multe show-uri în ultima perioadă, la Atena, apoi la Paris Fashion Week, o să mai am unul și la Geneva. Am și în România, la Cluj, și pentru prima dată o să am și un show în Maramureș”, ne-a mai spus Botezatu.

Ce a spus Bote despre rochia lui Carmen Iohannis? „ Parcă e șifonată, trage din toate cusăturile!”

Căătlin Botezatu a făcut praf, în Click!, ținutele alese de soția președintelui României pentru înmormântarea reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, ce a avut loc pe 19 septembrie 2022.

Rochia de catifea are un decolteu mult prea mare. Inadmisibil! Un decolteu mult mai mic, de tip Jackie Onassis, ar fi fost mult mai portivit contextului. Nici pălăria nu e deloc potrivită. Lungmea rochiei este corectă, dar ciorapul este mult prea mat. Iohannis, în schimb, este impecabil!

În cazul celei de-a doua rochii, nu s-a respectat lungimea mânecii. Este o rochie foarte prost lucrată, are peste tot cute din cusătură, trage din toate cusăturile posibile, parcă e șifonată! Decolteul este nepermis unei astfel de ceremonii. Părul trebuia obligatoriu strâns și nu lăsat desfăcut! E inadmisibil!", a declarat Botezatu, pentru Click! 

Andreea Tincu:„Cătălin nu e critic de modă!”

Andreea Tincu, designerul vestimentar al primei Doamne, Carmen Iohannis, a reacționat pe măsură la adresa criticilor lui Cătălin Botezatu.

În primul rând este o muncă de echipă în spatele oricărei ținute și atunci este cumva supărător să îi vezi și pe ceilalți supărați. Cătălin nu este critic de modă, dar felul cum a pus problema cu poza în față a doamnei Carmen care are un decolteu absolut decent în comparație chiar cu Kate Middleton sau cu alte personalități care efectiv aveau rochiile decoltate și să spui că trebuia să aibă un decolteu mai mic, cât mai mic?

Sau că nu are dres transparent că are dres mat, câteva aspecte deranjante și mi s-a părut normal să dau un drept la replică” , a spus Andreea Tincu, pentru Impact.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!