Dezmăț total la aniversarea lui Botezatu. Sărut pasional între Cătălin și Loredana Groza!

Ultima actualizare:

Două zile și două nopți! Atât a petrecut Cătălin Botezatu, anul acesta, de ziua lui. Designerul a împlinnit 56 de ani și a dat chef, ca în zilele bune! Vineri, Bote a organizat o masă mare, iar sâmbătă seară și-a chemat toți prietenii într-un club de fițe. Lori i-a dat dedicații peste dedicații și l-a pupat direct pe gură!

Cătălin Botezatu a împlint 56 de ani
Cătălin Botezatu a împlint 56 de ani

Cătălin Botezatu e precum vinul! Cu cât se învechește, cu atât e mai bun. Designerul o demonstrează din plin și la 56 de ani. Pe 3 decembrie, a fost ziua lui și, de atunci, o ține tot într-o petrecere! Culmea e că îl țin și balamalele.

Bote, înconjurat de dive una și una!

Vineri, pe 3 decembrie, Bote a dat masă mare pentru prieteni, iar sâmbătă noapte a făcut-o lată, ca în vremurile lui de glorie, într-un club de fițe din Capitală. A fost toată lumea bună prezentă ocolo, iar Cătălin Botezatu nu are de ce să se plângă. E prea iubit și îndrăgit! Nu fost picior de divă care să lipsească de la marele lui chef. Toate au venit să-l pupe și să-i ureze „La mulți ani”!

Anamaria Prodan a dat tonul! Înțolită într-un costum imprimat cu dolari, Ana a sărit de gâtul lui Bote. A fost o aniversare cu fast, pentru că Botezatu i-a avut alături nu doar pe prietenii săi de la Kanal D, precum Denise Rifai, Ilinca Vandici, Raluca Bădulescu, Ana- Maria Barnoschi, dar și pe amica sa de suflet Anamaria Prodan, plus multe alte nume cunoscute din showbizz și nu numai. Cristian Boureanu, care s-a încins la sfârșitul recitalului Loredanei, într-o horă de zile mari, Cătălin Cazacu, Daniel Pancu, însoțit de jumătatea lui, Andra Teodorescu, renumita soprană Iana Novac, Tania Budi, Antonia și mulți alții. Supriza serii la petrecerea aniversară a lui Cătălin Botezatu a fost chiar Loredana, pe care Bote nu se sfiește să spună mereu că o iubește și îi este foarte aproape de suflet.

Dezmățul, însă, a început atunci când pe scenă s-a „dezlănțuit” chiar Loredana. Acesta i-a cântat la ureche lui Bote câteva dedicații de suflet iar designerul s-a urcat și el pe scenă și a cântat alături de solista lui preferată!

După cum știm cu toții, Cătălin a trecut prin multe, în viață, dar uite că suntem aici frumoși sănătoși și liberi!”, a strigat Loredana Groza, pe scenă. La finalul unei piese, Lori a prins curaj și l-a sărutat cu foc direct pe gură pe Botezatu, în aplauzele disperate ale celor prezenți. Șampania a curs în valuri până în zori.

Bote are dezlegare la... șampanie!

Chiar dacă în ultima vreme, Cătălin Botezatu a avut mari probleme de sănătate, designerul a reușit să scape cu bine din toate încercările până acum. Are cinci stenturi montate la inimă și a fost operat de cancer la colon. Pe Bote, însă, nu-l sperie nimic și își trăiește viața la aceeași intensitate maximă cum a făcut-o dintotdeauna.

Designerul nu are restricții impuse de medici la șampanie și nici la mâncare prea multă. Creatorul de modă a renunțat, totuși, la prăjeli și la carne, cu excepția celei de vită, pe care o consumă însă foarte rar.

Şampania e uşoară. Oricum, niciodată nu am băut băuturi din astea mai grele gen whiskey sau votcă, n-am băut şi nici nu am făcut excese legate de mâncare”, a declarat Bote, pentru Click!

Cătălin Botezatu este cel mai de succes designer din România, la această oră. A fost școlit chiar de „Mama modei românești”, regretata Zina Dumitrescu. Designerul a avut prezentări de modă pe podiumurile din întrega lume, de la New York sau Las Vegas, la Windock, Namibia și Sun City în Africa de Sud. Au urmat apoi Islanda, Indonezia și toate marile capitale din Europa.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
image
actualitate.net
image
actualitate.net