Alex Velea și Loredana Groza Cred în România. Leapșa între vedete de 1 Decembrie!

Ultima actualizare:

Tu de ce crezi în România? Postează și tu pe social media un motiv concret pentru care Crezi în România. Adaugă #CredînRomânia și va apărea în „Adevărul”. Provoacă în text 3 prieteni cu @etichetă să facă la fel.  

„Cred în România”, o campanie originală, marca Adevărul
„Cred în România”, o campanie originală, marca Adevărul

Vedete adorate de public, Alex Velea și Loredana Groza, Cred în România, necondiționat, asa că s-a lansat leapșa între vedete, într-o campanie Adevărul!

Alex Velea și-a transformat visul în realitate

„Sunt Alex Velea, și Cred în România pentru că aici mi-am transformat visul în realitate și anume acela de a cânta și a bucura oameni”, a explicat Alex Velea.

Pentru Lori, România este cea mai frumoasă țară din lume!

Sunt Loredana, și Cred în România pentru că este cea mai frumoasă țară din lume, iar românii sunt oameni minunați. La mulți ani, România! Sunt mândră că sunt româncă!”, a transmis Loredana Groza.

„Cred în România” este inițiativa unor tineri care au ales să demonstreze că România chiar merită încrederea noastră și să evidențieze oamenii, ideile și inițiativele cu care ne mândrim.

Susține proiectele tinerilor ambițioși, promovează ideile care schimbă comunități și prezintă poveștile românilor demni, sperând să contribuie la întărirea sentimentelor de respect și de apartenență la comunitate, precum și de încredere în sine.

Știrile senzaționale, opiniile negative și zvonurile deseori nejustificate domină spațiul mediatic și discursul public. Românii se critică disproporționat pe sine, sunt neîncrezători în autorități, suspicioși în semeni și pesimiști la adresa României.

Totuși, Adevărul este că România se dezvoltă rapid și recuperează decalaje, aflându-se deja în rândurile țărilor prospere, sigure și dinamice. Milioane de români pricepuți și cinstiți își fac treaba cu demnitate acolo unde se află.

Povestea lor merită să fie spusă pentru că este povestea României reale.Ne dorim să facem din români o comunitate care să spună mândră: Cred în România! Alătură-te demersului și spune tuturor de ce Crezi în România!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net