„Adevărul“ lansează campania „Cred în România“

Ultima actualizare:

Cred în România“ și „Adevărul“ vor să ofere românilor o perspectivă nouă asupra Zilei Naționale și asupra lor înșiși: perspectiva celor care Cred în România, datorită motivelor concrete adunate din întreaga țară.

Știrile senzaționale, opiniile negative și zvonurile deseori nejustificate domină spațiul mediatic și discursul public. Românii se critică disproporționat pe sine, sunt neîncrezători în autorități, suspicioși în semeni și pesimiști la adresa României.

Acest deficit de optimism și încredere produce numeroase efecte: emigrație, scăderea stimei de sine, inhibarea investițiilor, reducerea sentimentului de apartenență la comunitate.

Totuși, adevărul este că România se dezvoltă rapid și recuperează decalaje, aflându-se deja în rândurile țărilor prospere, sigure și dinamice. Milioane de români pricepuți și cinstiți își fac treaba cu demnitate acolo unde se află. Povestea lor merită să fie spusă pentru că este povestea României reale.

România în care credem este europeană și euro-atlantică, democratică, multietnică, multiconfesională și inclusivă. Este România tolerantă și generoasă, atractivă pentru profesionșiti, studenți, artiști și antreprenori.

Fiecare dintre noi are motivele sale pentru care Crede în România. Poate te conving realizările în robotică sau destinațiile turistice de o frumusețe incontestabilă, poate apreciezi aplauzele de la festivalurile de film și calitatea evenimentelor culturale. Cu siguranță ai un motiv pentru care crezi în România. Vrem să îl descoperim.

România în care credem există deja, iar motivele celor care Cred în România trebuie spuse...

image

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net