Loredana Groza, în cele mai obraznice poziții! Cum s-a filmat în sala de fitness

Trecută de vârsta de 50 de ani, Loredana Groza se menține în formă cu muuultă muncă, dar și cu ambiție. Atunci când are timp, artista merge la sală și se asigură că bifează cu succes toate exercițiile de care are nevoie: pentru brațe, abdomen, posterior și coapse! Dar stați să vedeți cum se filmează, atunci când practică sportul!

Lori, Lori, ce le faci bărbaților? Artista a mers la sală dar, printre antrenamente, s-a gândit și la domnii care o urmăresc în social media. 

Loredana Groza, filmată în poziții obraznice, în sala de fitness

Când vine vorba de ipostaze sexy, Loredana Groza e numărul unu! Fanii artistei din social media, în special bărbații, așteaptă cu sufletul la gură, zi de zi, postările ei care mai de care mai provocatoare. 

Deși trecută de 50 de ani, Lori „se ține bine” și se simte la fel de bine în pielea ei. Altfel nu s-ar mai expune atât de sexy, nu credeți?

Pentru că îi place foarte mult să-și țină urmăritorii din social media la curent cu toate activitățile sale, Loredana Groza nu ratează ocazia de a le arăta acestora și „munca” pe care o depune la sală. Recent, vedeta s-a lăsat filmată în timp ce făcea anumite exerciții pentru abdomen și posterior, însă ținuta formată din colanți mulați și un tricou cu decolteu adânc a fost cea care a atras toate privirile. 

Nu rata - Adevărata față a Loredanei Groza! Diva, surprinsă nemachiată, în avion!

Formele blondinei s-au văzut în toată splendoarea, spre bucuria bărbaților. Dar asta nu e tot, căci pozițiile pe care le-a adoptat atunci când a făcut exercițiile respective sunt desprinse din filmele pentru adulți! Ia priviți!

Neagă faptul că a apelat la chirurgie estetică

Deși a fost acuzată în repetate rânduri că nu mai are deloc înfățișarea din trecut, Loredana Groza neagă în continuare faptul că a apelat la bisturiul esteticianului. 

Mai mult, artista a declarat în presă, acum ceva timp, că dietele sănătoase, sportul și meditația sunt factorii „vinovați” de transformarea ei spectaculoasă. Cu toate acestea, chipul ei a fost atent analizat, de-a lungul timpului, de diverși medici esteticieni care au afirmat că a apelat la rinoplastie, fațete dentare, dar și de mărirea buzelor cu acid hialuronic și injectări cu botox, pentru a scăpa de riduri. 

Loredana Groza
Loredana Groza

Părerea lui Lori este, totuși, alta: „Nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște, știe că așa e.

E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă și meditație. Aceasta este practica ta zilnică, deci trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a spus artista.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net