Loredana Groza, copia fidelă a Loredanei Chivu. Apariția care a stârnit valuri de controverse

În zilele noastre este extrem de greu spre imposibil să mai găsim vedete care nu au apelat la bisturiu și care mai mizează, încă, pe frumusețea lor naturală. După mulți ani în care s-a luptat cu diverse complexe legate de nas sau dantură, Loredana Groza a reușit să se transforme complet. Puterea medicinei estetice, am putea spune! Fanii spun că în urma intervențiilor estetice, artista a început să semene tot mai mult cu Loredana Chivu. Priviți imaginile! 

Loredana Groza este des comparată cu Loredana Chivu. Sursa foto: colaj Click!
Loredana Groza este des comparată cu Loredana Chivu. Sursa foto: colaj Click!

Ultima apariție de pe Instagram a Loredanei Groza a stârnit numeroase controverse. Deși nu a recunoscut niciodată faptul că a apelat la bisturiu, nu e loc de îndoială. Aspectul din 2022 este total diferit de cel de la început de carieră, atunci când Lori, o simplă fată dornică de afirmare, venea pe piața muzicală. 

Citește și:  Loredana, pictorial ca în Playboy pe Instagram. E chiar goală… în jos!

Diva Loredana Groza, comparată tot mai des cu Loredana Chivu

Operațiile estetice au devenit un fel de normalitate, căci tot mai multe vedete apelează la ele. Fie că este vorba de rinoplastii, liposucții, augmentarea sânilor sau a buzelor, dar și intervenții mai complicate, precum mărirea feselor, subțierea taliei și chiar modificarea gambei, divele noastre le bifează, pe rând. 

Nici Loredana Groza nu a neglijat acest aspect. S-a asigurat, în timp, că va ajunge să arate impecabil. Lori din Onești a rămas de domeniul trecutului! Cântăreața a apelat la o rinoplastie, lucru văzut cu ochiul liber, dacă stăm să analizăm imaginile, la augmentarea buzelor cu acid hialuronic și, cel mai probabil, la injectări cu botox pentru zonele cu riduri. 

La cei 52 de ani pe care îi are, Lori arată de minune! Însă... Un singur aspect îi nemulțumește pe fanii acesteia: faptul că seamănă tot mai mult cu Loredana Chivu. În repetate rânduri, internauții i-au comunicat asta în social media. Așa cum era de așteptat, Loredana Groza nu a dat curs „răutăților” și și-a văzut, liniștită, de ale ei. Nasul, bărbia, buzele cărnoase și pielea întinsă au făcut din Loredana o copie fidelă a fostei asistente „păcătoase” din Antenă.

Loredana Groza neagă orice intervenție estetică

Nu de puține ori a fost întrebată, în spațiul public, despre intervențiile estetice la care a apelat. Ciudat sau nu, Loredana Groza nu a recunoscut niciodată că a călcat pragul vreunui cabinet estetic. Mai mult, artista susține sus și tare că lucrurile care o ajută să arate mereu impecabil și care sunt răspunzătoare pentru aspectul ei fără cusur sunt dietele și sportul. 

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale.

Ținând dietă, făcând sport, având grijă de corpul tău, de fața ta. Sunt tratamente, sunt chestii total neinvazive care te ajută să fii wow. Și am avut de la natură noroc că m-am născut cu dotările de rigoare și n-am avut nevoie să completez, să vin cu jențile luate din oraș.”, a declarat Lori, la Antena Stars, în urmă cu ceva timp. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub bianca dragusanu png
cub ioana nastase png
cub paula seling png
FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (5) jpg
infidelitate 0 jpeg
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
cub bianca dragusanu png
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre