Ce femeie îl dă pe spate pe Botezatu? Care e cea mai bine îmbrăcată româncă?

Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu și-a schimbat preferințele în materie de femei, în ultima vreme! Cel puțin la capitolul, femei bine îmbrăcate, Bote nu o mai pune pe Mihaela Rădulescu pe primul loc. Click! a aflat cine e femeie care-l dă pe spate pe celebrul creator de modă.

cub catalin botezatu png

Cătălin Botezatu spune că nu are concurență la capitolul bărbați bine îmbrăcați în România. Deși mulți s-au ofuscat după ce Botezatu le-a comentat acid ținutele, vedeta afirmă că un designer ca el, cu experiență, are tot dreptul să fie și critic de modă!

Cătălin Botezatu a analizat ținutele divelor din România și așa am aflat și noi că celebrul creator de modă și-a schimbat preferințele în materie de femei bine îmbrăcate! Pe locul întâi, până acum, era fără drept de apel Mihaela Rădulescu. Acum, Bote are o nouă muză.

„Nu văd unul mai bine îmbrăcat ca mine!”

Părerea mea este că cea mai bine îmbrăcată femeie de la noi este Camelia Șucu, la această oră! La capitolul bărbați, pe primul loc e Cătălin Botezatu, evident! Glumesc, dar nu văd unul mai bine îmbrăcat ca mine pe aici!” , a declarat designerul, pentru Click!

Botezatu crede că româncele au început să se îmbrace mai bine. Prin urmare, și divele noastre pun ce au mai de preț pe ele pe la evenimente. Multe, însă, o cam dau cu nuca-n perete, în ciuda firmelor afișate cu ostentație.

Româncele se îmbracă din ce în ce mai bine! Și bărbații, pot să spun, au început să fie foarte atenți. Eu, cel puțin, în ultima vreme, îmbrac vedetele de la Hollywood, și mai puțin din România. Sacoul ăsta l-a îmbrăcat acum trei zile agentul 007 și e creat de mine!”, a mai spus Bote.

O ține din scandal în scandal!

În ultima vreme, Botezatu a avut parte de mai multe scandaluri! Întâi s-a luat în bețe cu designerița lui Carmen Iohannis, Andreea Tincu, apoi a ajuns la cuțite cu stilistul de la „Vorbește lumea”, Neculai Stanciu, care l-a acuzat public că poartă niște „cârpe obosite” pe la evenimtente!

„Criticii ăia, care se cred ei adevărați, ar trebui să se uite ce se poartă, așa nu ar mai vorbi prostii pe la emisiuni sau în general! Eu mă îmbrac cum vreau, chiar dacă cineva la un post tv a zis altceva. Eu, unul, cred că-s mai bine îmbrăcat decât mulți dintre invitații de aici, de exemplu!

„Fiecare critică în felul lui!”

Eu nu sunt critic de modă?! Păi, eu cred că un designer e un bun critic de modă. Plus că am făcut parte dintr-un juriu, poate cel mai avizat juriu, cel de la «Bravo, ai stil!» Acum văd că vin alții care vor să se dea critici și vorbesc cu vorbele celor de la «Bravo, ai stil»!

Fiecare critică în felul lui. Pe mine, dacă mă critică cineva nu mă interesează! Îi las să mă critice!”, a mai declarat Botezatu, pentru Click!

Cine e Camelia Șucu?

Camelia Șucu are 57 de ani și este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România. Afacerista este pasionată de modă și reușește să fie una dintre cele mai în vogă apariții pe la evenimente.

Camelia Șucu a fost căsătorită cu magnatul Dan Șucu, directorul imperiului de mobilă Mobexpert. Aceștia s-au căsătorit pe când Camelia era studentă în anul II la Facultatea de Medicină „Carol Davila”. Cei doi au împreună două fiice.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!