Bote și-a numărat ridurile: „Câte operații estetice să am, sunteți nebuni? Până și dinții din gură sunt ai mei!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu rămâne un mister când vine vorba de riduri și operații estetice. Designerul, care a împlinit 55 de ani, a fosta acuzat de nenumărate ori că arată prea bine și că nu îmbătrânește datorită operațiilor estetice! Bote a luat foc însă și spune că nu a intervenit cu nimic la față! Până și dinții sunt naturali, la vârsta lui!

cub catalin botezatu png

Cătălin Botezatu are 55 de ani și nu-i arată deloc! Nici în poze, dar nici în realitate! Designerul, care a avut o viață tumultuoasă, cu multe nopți pierdute prin cluburi, dar și cu probleme de sănătate mari în ultima vreme, arată ca scos din cutie și parcă nu mai îmbătrânește.

Citește și: Botezatu, într-un scandal cât casa regală! O face praf pe Andreea Tincu, designerul lui Carmen Iohannis

Fanii l-au acuzat că-și editează pozele când vine vorba de riduri, iar alții, care l-au văzut și în realitate, spun că designerul a apelat la ceva operații estetice până acum. Întrebat, însă, câte de operat este într-adevăr, Bote a luat foc și a ținut să dezmintă aceste zvonuri!

Cătălin Botezatu: „Dacă la 60 de ani e nevoie de ceva, de ce nu?!”

Ați înnebunit cu intervențiile estetice?! Cum să fac așa ceva? Niciuna nu am făcut, deocamdată! Nici măcar dinții din gură, și ăia sunt ai mei! Dacă la 60 de ani e nevoie de ceva, de ce nu?! Dar, deocamdată, eu zic că nu-i nevoie de nimic.

Eu nu port ochelari ca să-mi ascund ridurile, ci pentru că sunt brand ambasador al acestor ochelari și îmi stau și bine, degeaba comentează lumea! Am câteva riduri pe ici pe colo, dar sunt fine!”, ne-a declarat designerul, care ne-a și invitat să-i numărăm ridurile fine de la ochi.

Deși arată mereu țiplă la evenimentele mondene, Botezatu spune că nu petrece nici pe departe ore în șir în fața oglinzii, nu de alta, dar nu prea are timp de ferchezuială.

Câte ore stau în fața oglinzii? Păi, după ce-mi fac dușul, în maximum 5 minute, m-am îmbrăcat și am plecat. Acum la fel, am venit de la aeroport, mi-am făcut dușul și am zis negru dress code, un touch de ceva auriu, dar era prea țigănie, așa că am pus argintiu în picioare, am zis merge și am plecat! Deci, în cinci minute am fost gata, atât a durat!”, ne-a mai spus designerul.

Cătălin Botezatu a venit pe lume pe 3 decembrie 1966, în orașul Alexandria. În tinereţe, desinerul a cochetat cu meseria de fotomodel. Bote a studiat apoi la Institutul European de Modă din Milano și s-a lansat în modă în 1984, ca manechin al casei de modă Venus, condusă de regretata Zina Dumitrescu.

Cătălin Botezatu a avut privilegiul să lucreze, timp de șase luni, și în atelierele lui Gianni Versace, unul dintre cei mai mari creatori de modă din lume. În prezent, designerul deține trei fabrici de confecţii în Romania, cinci magazine proprii în ţară, dar și un magazin în centrul mondial al modei, la Milano, în Italia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
image
actualitate.net
image
actualitate.net