Adev─ârul despre boala lui C─ât─âlin Botezatu! ┬źSunt la prezentare, nu la spital!┬╗

#Exclusiv Click!

C─ât─âlin Botezatu e foc ╚Öi par─â, dup─â ce, zilele acestea, presa l-a dat grav bolnav, pe patul de spital. Contactat de Click!, designerul, care se afl─â acum la Istanbul cu o nou─â prezentare de mod─â, a ╚Ťinut s─â dezmint─â informa╚Ťiile conform c─ârora a ajuns la spital, datorit─â st─ârii de s─ân─âtate precare. Bote a spus adev─ârul despre starea lui de s─ân─âtate la acest moment!

image
Bote,o nou─â prezentare de mod─â la Istanbul Sursa: arhiv─â personal─â

În ultimii ani, Cătălin Botezau s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, fiind diagnosticat cu cancer de colon. Zilele trecute, în presă a explodat bomba că designerul ar fi ajuns, din nou, pe patul de spital cu diagnosticul de pancreatită acută.

C─ât─âlin Botezatu a ╚Ťinut s─â dezmint─â, ├«ns─â, aceste aceste informa╚Ťii alarmante privind starea lui de s─ân─âtate, care este ├«n prezent una foarte bun─â. Botezatu e ├«n form─â ╚Öi alearg─â de la o prezentare la alta, prin toat─â lumea.

Botezatu se afl─â, zilele acestea, la Istanbul cu o nou─â prezentare de mod─â ╚Öi a venit pe malurile Bosforului direct de la Monaco, unde a particiat la Balul Prin╚Ťilor ╚Öi al Prin╚Ťeselor, desf─â╚Öurat sub ├Änaltul Patronaj al Prin╚Ťului Albert 2 de Monaco .

Bote e foc ╚Öi par─â! ÔÇ×Nu am fost la spital de un an!ÔÇŁ

ÔÇ×Nu am fost la nici un spital de un an! ╚śtiri sau interviuri vechi, pe care le-am dat cu luni sau ani chiar ├«n urm─â, apar ca nout─â╚Ťi acum. Nu am mai fost la control de un an, m─â simt foarte bine.

Presa ╚Öi televiziunile m─â pot suna oric├ónd, sunt persoan─â public─â ╚Öi r─âspund la un telefon. S─â m─â sune s─â le spun adev─ârul!ÔÇŁ, a declarat C─ât─âlin Botezatu, ├«n exclusivitate pentru Click!

Prezentare de mod─â la ├«n─âl╚Ťime pe malurile Bosforului!

C─ât─âlin Botezatu tocmai ce a avut o nou─â prezentare la ├«n─âl╚Ťime, la etajul 34 al celui mai ├«nalt hotel din Istanbul, al─âturi de naistul Nicolae Voicule╚Ť care a acompaniat show-ul cu muzica sa inconfundabil─â.

"Show-ul a ├«nceput la asfin╚Ťit, ├«ntr-o lumina superb─â, se intrep─âtrundea lumina asfin╚Ťitului cu luminile Istabulului, care abia ce se aprindeau. O atmosfera superb─â. Eu am deschis show- ul cu aceast─â prezentare.

Nicolae Voicule╚Ť a c├óntat la nai. A ├«nceput cu un cocktail, dup─â care a urmat un after party", a mai declarat Bote, pentru Click!

De la ├«nceputul anului ╚Öi p├ón─â acum, Botezatu nu a stat pe acas─â mai mult de c├óteva zile, timp ├«n care ╚Öi-a despachetat ╚Öi apoi ├«mpachetat bagajele pentru a zbura spre o alt─â destina╚Ťie din lume.┬á┬á

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa┬ápont@click.ro!

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion ╚Ťiriac png
Alexandru Arsinel batran
image png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
GettyImages 1338148296 jpg
image
image
image
image
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
image png
Alexandru Arsinel batran
cub ion ╚Ťiriac png