Adevărul despre boala lui Cătălin Botezatu! «Sunt la prezentare, nu la spital!»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu e foc și pară, după ce, zilele acestea, presa l-a dat grav bolnav, pe patul de spital. Contactat de Click!, designerul, care se află acum la Istanbul cu o nouă prezentare de modă, a ținut să dezmintă informațiile conform cărora a ajuns la spital, datorită stării de sănătate precare. Bote a spus adevărul despre starea lui de sănătate la acest moment!

Bote,o nouă prezentare de modă la Istanbul Sursa: arhivă personală
Bote,o nouă prezentare de modă la Istanbul Sursa: arhivă personală

În ultimii ani, Cătălin Botezau s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, fiind diagnosticat cu cancer de colon. Zilele trecute, în presă a explodat bomba că designerul ar fi ajuns, din nou, pe patul de spital cu diagnosticul de pancreatită acută.

Cătălin Botezatu a ținut să dezmintă, însă, aceste aceste informații alarmante privind starea lui de sănătate, care este în prezent una foarte bună. Botezatu e în formă și aleargă de la o prezentare la alta, prin toată lumea.

Botezatu se află, zilele acestea, la Istanbul cu o nouă prezentare de modă și a venit pe malurile Bosforului direct de la Monaco, unde a particiat la Balul Prinților și al Prințeselor, desfășurat sub Înaltul Patronaj al Prințului Albert 2 de Monaco .

Bote e foc și pară! „Nu am fost la spital de un an!”

Nu am fost la nici un spital de un an! Știri sau interviuri vechi, pe care le-am dat cu luni sau ani chiar în urmă, apar ca noutăți acum. Nu am mai fost la control de un an, mă simt foarte bine.

Presa și televiziunile mă pot suna oricând, sunt persoană publică și răspund la un telefon. mă sune să le spun adevărul!”, a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru Click!

Prezentare de modă la înălțime pe malurile Bosforului!

Cătălin Botezatu tocmai ce a avut o nouă prezentare la înălțime, la etajul 34 al celui mai înalt hotel din Istanbul, alături de naistul Nicolae Voiculeț care a acompaniat show-ul cu muzica sa inconfundabilă.

"Show-ul a început la asfințit, într-o lumina superbă, se intrepătrundea lumina asfințitului cu luminile Istabulului, care abia ce se aprindeau. O atmosfera superbă. Eu am deschis show- ul cu această prezentare.

Nicolae Voiculeț a cântat la nai. A început cu un cocktail, după care a urmat un after party", a mai declarat Bote, pentru Click!

De la începutul anului și până acum, Botezatu nu a stat pe acasă mai mult de câteva zile, timp în care și-a despachetat și apoi împachetat bagajele pentru a zbura spre o altă destinație din lume.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net