Cătălin Botezatu, în tandrețuri cu o contesă, în Monaco! Click! are poze cu ei în camera de hotel!

Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu face senzație oriunde merge! Ultima lui cucerire a fost la Balul Prinților și Prințeselor de la Monaco, unde designerul a fost invitat și anul acesta să-și prezinte colecția de rochii de bal! Evenimentul cu prinți și prințese s-a desfășurat sub înaltul patronaj al Prințului Albert de Monaco. Designerul nostru a arătat și el ca un prinț, așa că a făcut furori printre doamne și domnișoare!

Cătălin Botezatu, în compania contesei, la Monaco Sursa: arhivă personală
Cătălin Botezatu, în compania contesei, la Monaco Sursa: arhivă personală

Câtălin Botezatu e pe cai mari! Designerul român și-a prezentat colecția la Balul Prinților și Prințeselor de la Monaco, ce s-a desfășurat la Hotelul Hermitage, sub înaltul patronaj al Prințului Albert de la Monaco. Evenimentul a avut loc pe 25 iunie, iar Bote a făcut furori cu rochiile sale de bal, care au luat ochii doamnelor și domnișoarelor.

Îmbrăcat ca un prinț veritabil, Bote nu a putut trece neremarcat de prințesele și contesele aflate la eveniment.

Cătălin Botezatu, în tandrețuri cu o contesă

 Ba mai mult, celebrul designer a fost văzut toată seara în compania selectă a unui contese, cu care se pare că ar fi flirtat până în zori. Am pus mâna și o poză cu ei chiar în camera luxoasă de hotel a contesei, semn că idila înfiripată între cei doi la bal a mers destul de departe.

Bote a ajuns chiar și în camera contesei  Sursa: Clcik!
Bote a ajuns chiar și în camera contesei Sursa: Clcik!

Aflat acum la Istanbul cu o nouă prezentare de modă, Cătălin Botezatu a făcut câteva dezvăluiri la cald, pentru Click!, despre prezența sa la balul de la Monaco.

Am fost invitat și anul acesta la Balul Prinților și Prințeselor de la Monaco, care se desfășoară sub înaltul patronaj al Prințului Albert de Monaco. Balul este organizat de 10 ani încoace de către vestita soprană Delia Grace Noble și s-a desfășurat anul acesta la celebrul hotel Hermitage din Monaco.

„A fost o minunăție, o nebunie, peste 40 000 de flori, trandafiri, franțuzești și bujori, au fost folosiți drept decor de către Alina Neacșa. Au participat prinți, prințese și capete încoronate.

Balul a început în jurul orei 19 cu un cocktail, au urmat patru ore de operă și operetă. Am avut o prezentare de modă acolo cu rochii de bal. A urmat un after party, unde s-a dansat, iar cântărețul iranian Pooyan Mokhtari a făcut senzație.”

„Meniul a fost extrem de sofisticat și au curs valuri de șampanie, iar dress-code a fost la bărbați black-tie-uniformă militară, iar la doamne rochii de bal”, ne-a povestit designerul, încântat de experiența de la Monaco, din acest an.

Celebrul Bal de la Monaco este un bal cu tradiție și a fost organizat de o româncă, soprana Delia Grace Noble, care a primit chiar și o scrisoare de mulțumire din partea primarului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
banner sonia trifan png
banner Anamaria Ferentz png
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net