Cătălin Botezatu, la masă cu lumea bună, la Balul Prinților și Prințeselor! Ela Novak și Alin Stoica, printre invitați
De la petreceri mondene autohtone, la balul regal patronat de Prințul Albert! Așa a arătat seara designerilor Cătălin Botezatu și Ela Novak, care au fost invitați la marele eveniment, în timp ce tenorul Alin Stoica a fost din nou favorit pentru întreținerea atmosferei serii de gală!
Nu putem spune despre cei doi creatori de modă că nu sunt obișnuiți cu evenimentele de lux, însă de data aceasta au stat la masă cu toată „lumea bună” din cercul regalității!
Vezi și: Cătălin Botezatu, investiție de lux în Dubai. Ce apartament și-a cumpărat designerul vestimentar
La masă cu fețele regale! Cum a arătat seara de gală
În timp ce Cătălin Botezatu și Ela Novak au participat în cadrul celebrului Bal patronat de Prințul Albert de Monaco în calitate de invitați, tenorul român Alin Stoica a fost din nou solicitat pentru cânta și încânta, astfel, oaspeții.
Artistul, supranumit Pavarotti de România, a fost invitat pentru a treia oară de către Casa Regală, având în vedere că programul său artistic se bucură de multă apreciere. Acesta a venit însoțit de partenera lui, Mădălina Stephanie Radu Stoica, și fiul lor.
Nu rata: Secretele designer-ului Mirela Novak. Ce se poartă în 2022 și ce vedete o inspiră
Evenimentul, denumit Balul Prinților și Prințeselor și organizat la Hotelul Hermitage din Monaco a strâns, și în acest an, toată lumea bună laolaltă. Pe covorul roșu s-au întâlnit în acest an Cătălin Botezatu și Mirela (Ela) Novak, în ținute spectaculoase, pentru a respecta codul vestimentar impus.
Cum s-au prezentat Cătălin Botezatu și Ela Novak pe covorul roșu
Botezatu s-a adaptat cerințelor Casei Regale din principat și a purtat un costum de culoare închisă, cu încrustații aurii. La rândul ei, designerul Ela Novak s-a prezentat într-o creație proprie, o rochie elegantă de bal, lungă până în pământ și cu o crăpătură generoasă pe picior, într-o nuanță deschisă de roz.
Culoarea rochiei nu a fost aleasă la întâmplare, aceasta fiind regăsită și în decorurile sălii de bal, împodobită cu o mulțime de trandafiri. Așa cum era de așteptat, invitații au avut la dispoziție un meniu culinar sofisticat, al cărui preț a fost pe măsură.
Cum a arătat meniul de lux
Așa cum era de așteptat, meniul a fost compus preparate sofisticate, printre care și homar albastru, al cărui preț începe de la 500 de dolari bucata, iar la restaurante poate ajunge și la o avere! Acesta a fost gătit de către celebrul chef Philippe Joannes, în tarhon, cu sos de lămâie și ierburi proaspete.
Invitații s-au putut delecta și cu file de vită cu umplutură de dovlecei și ciuperci. Specialitatea mille feuille Prince Albert, cu frunze caramelizate și fructe roșii, a fost și ea nelipsită din meniu, și la mare căutare.
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro