Cătălin Botezatu, la masă cu lumea bună, la Balul Prinților și Prințeselor! Ela Novak și Alin Stoica, printre invitați

Ultima actualizare:

De la petreceri mondene autohtone, la balul regal patronat de Prințul Albert! Așa a arătat seara designerilor Cătălin Botezatu și Ela Novak, care au fost invitați la marele eveniment, în timp ce tenorul Alin Stoica a fost din nou favorit pentru întreținerea atmosferei serii de gală!

Cătălin Botezatu și Ela Novak, la balul Prințului Albert Foto: instagram
Cătălin Botezatu și Ela Novak, la balul Prințului Albert Foto: instagram

Nu putem spune despre cei doi creatori de modă că nu sunt obișnuiți cu evenimentele de lux, însă de data aceasta au stat la masă cu toată „lumea bună” din cercul regalității!

Vezi și: Cătălin Botezatu, investiție de lux în Dubai. Ce apartament și-a cumpărat designerul vestimentar

La masă cu fețele regale! Cum a arătat seara de gală

În timp ce Cătălin Botezatu și Ela Novak au participat în cadrul celebrului Bal patronat de Prințul Albert de Monaco în calitate de invitați, tenorul român Alin Stoica a fost din nou solicitat pentru cânta și încânta, astfel, oaspeții. 

Artistul, supranumit Pavarotti de România, a fost invitat pentru a treia oară de către Casa Regală, având în vedere că programul său artistic se bucură de multă apreciere. Acesta a venit însoțit de partenera lui, Mădălina Stephanie Radu Stoica, și fiul lor. 

Nu rata: Secretele designer-ului Mirela Novak. Ce se poartă în 2022 și ce vedete o inspiră

Evenimentul, denumit Balul Prinților și Prințeselor și organizat la Hotelul Hermitage din Monaco a strâns, și în acest an, toată lumea bună laolaltă. Pe covorul roșu s-au întâlnit în acest an Cătălin Botezatu și Mirela (Ela) Novak, în ținute spectaculoase, pentru a respecta codul vestimentar impus. 

Cum s-au prezentat Cătălin Botezatu și Ela Novak pe covorul roșu

Botezatu s-a adaptat cerințelor Casei Regale din principat și a purtat un costum de culoare închisă, cu încrustații aurii. La rândul ei, designerul Ela Novak s-a prezentat într-o creație proprie, o rochie elegantă de bal, lungă până în pământ și cu o crăpătură generoasă pe picior, într-o nuanță deschisă de roz.

Culoarea rochiei nu a fost aleasă la întâmplare, aceasta fiind regăsită și în decorurile sălii de bal, împodobită cu o mulțime de trandafiri. Așa cum era de așteptat, invitații au avut la dispoziție un meniu culinar sofisticat, al cărui preț a fost pe măsură.

Cum a arătat meniul de lux

Așa cum era de așteptat, meniul a fost compus preparate sofisticate, printre care și homar albastru, al cărui preț începe de la 500 de dolari bucata, iar la restaurante poate ajunge și la o avere! Acesta a fost gătit de către celebrul chef Philippe Joannes, în tarhon, cu sos de lămâie și ierburi proaspete.

Invitații s-au putut delecta și cu file de vită cu umplutură de dovlecei și ciuperci. Specialitatea mille feuille Prince Albert, cu frunze caramelizate și fructe roșii, a fost și ea nelipsită din meniu, și la mare căutare. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net