Designerul Mirela Novak te învață cum să te îmbraci de Revelion

29 decembrie 2021

Creatoarea de modă Mirela Novak, admirată cu ani în urmă pe covorul roșu de la Cannes, s-a făcut brunetă. Într-o ținută provocatoare realizată chiar de ea, Mirela Novak le dă sfaturi femeilor despre modul în care să se îmbrace de Revelion.

article img
Mirela Novak este adepta ținutelor sexy

Ce îmbraci de Revelion? Cred că toate femeile își pun această întrebare. Iată câteva sfaturi de la Mirela Novak, pentru noaptea de Revelion. 

Anul 2022 este unul foarte special: este guvernat de Jupiter și după calendarul Estic este anul Tigrului Negru de Apă. 

  • Culorile care te ajută să ai un an cât mai frumos și norocos sunt: French Lavand și Royal Blue. Aceste culori sunt preferate atât de Jupiter, cât și de Tigru. Se acceptă culorile: auriu, argintiu, turcoaz, maro. Evită culoarea roșie și negru. Jupiter nu favorizează niciuna dintre aceste culori, iar Tigrul nu favorizează roșul. 
  • Ținuta ta trebuie să fie cât mai elegantă si grațioasă. De ce? Pentru că Tigrul este un animal grațios și frumos, iar Jupiter este planeta bogăției, a prosperității și a fericirii. Dress cod-ul black tie este perfect.
  • Materialele ținutei trebuie să fie foarte valoroase, cu Swarovski sau cu paiete.
  • Accesoriile trebuie să fie cât mai opulente și să strălucească. Bineînțeles, totul combinat cu bun gust! Totuși, tigrul este un animal care iese în evidență prin grația sa.