Tenorul de la Eurovision, premiat de v─âduva lui Pavarotti

9 martie 2019
image
Alin Stoica, solistul Operei Na┼úionale Bucure┼čti, are o poveste de via┼ú─â cople┼čitoare. Mama i-a murit c├ónd avea doar 6 ani, iar tat─âl l-a p─âr─âsit

Tenorul cu voce de aur de la Opera Na┼úional─â Bucure┼čti, Alin Stoica (31 ani), are o poveste de via┼ú─â impresionant─â. Mama a plecat la Ceruri pe c├ónd el avea doar 6 ani, iar tat─âl l-a p─âr─âsit. A fost crescut de bunici, pe care i-a considerat adev─âra┼úii p─ârin┼úi. Alin Stoica a c├óntat ┼či ├«n finala na┼úional─â Eurovision, al─âturi de trupa rock Trooper.

Alin Stoica, surpriza de anul acesta a finalei na┼úionale Eurovision, al─âturi de trupa de rock Trooper, ascunde ├«n spatele z├ómbetului o mare dram─â. Tenorul cu voce de aur de la Opera Na┼úional─â Bucure┼čti a fost crescut de bunici, dup─â ce mama lui a murit la doar 27 de ani. Avea doar 6 ani┼čori, c├ónd s-a produs tragedia. Suferin┼úa lui a fost dublat─â ┼či de faptul c─â tat─âl s─âu l-a p─âr─âsit, pentru a-┼či ├«ntemeia alt─â familie.  Alin are un frate ┼či o sor─â vitregi, pe care i-a v─âzut foarte rar, la fel ca pe tat─âl s─âu, c─âruia nu ├«i poate spuneÔÇŽ tat─â.

image

A avut parte de o educa┼úie solid─â, c─âci bunicul a fost  fost inginer de avia┼úie militar─â, iar bunica lui a lucrat ca ├«nv─â┼ú─âtoare. ├Än gimnaziu a f─âcut parte dintr-o clas─â de elevi supradota┼úi cu profilul de matematic─â-informatic─â. ├Än 2001, destinul i s-a schimbat brusc, atunci c├ónd na┼ča lui l-a dus la o profesoar─â de canto. ÔÇŁCei care m-au crescut ┼či mi-au devenit p─ârin┼úi sunt bunicii din partea mamei. Bunicul meu a murit, acum o lun─â ┼či jum─âtate, pe 21 ianuarie, la 76 de ani. Era bolnav. Am pierdut un om care m-a educat ┼či mi-a oferit totul. Nu a c├óntat, dar avea voce. A iubit muzica toat─â via┼úa lui ┼či m-a sus┼úinut. Joi mi-am ├«ngropat bunicul, iar vineri eram ├«n drum spre Ia┼či, unde am c├óntat ├«n semifinala Eurovision, al─âturi de Trooper. A fost greu, dar cumva a fost bine c─â nu m-am oprit. Am fost ├«nconjurat de oameni, ceea ce m-a ajutat mult mai mult, dec├ót dac─â a┼č fi stat acas─â ┼či a┼č fi v─âzut c├ót de goal─â e casa f─âr─â elÔÇŁ, a m─ârturisit Alin Stoica, pentru Click! Pe scena Eurovision a ajuns datorit─â prieteniei pe care o are cu solistul trupei Trooper, Alin Dinc─â, care i-a propus aceast─â colaborare. ÔÇŁAm mai c├óntat cu ei ├«n concerte. Dar chiar ┼či eu l-am invitat pe solistul trupei Trooper, pe Alin, ├«ntr-un concert de canto clasic. ┼×i el a luat lec┼úii de canto ┼či ne-am g├óndit c─â nu ar fi r─âu s─â ne unim for┼úele pentru Eurovision. Am zis c─â o s─â ne aduc─â ┼či pu┼úin─â promovare ┼či a ie┼čit mai bine dec├ót speram. Am  luat locul 2 la public dup─â Laura Bretan ┼či asta spune mult. Dar ┼čtim cu to┼úii ce se ├«nt├ómpl─â la Eurovision ┼či am dep─â┼čit situa┼úiaÔÇŁ, ne-a mai spus tenorul Alin Stoica. 

image

La oper─â, el va putea fi v─âzut, ├«n mai-iunie, ├«n spectacolul ÔÇŁCavaleria Rustican─âÔÇŁ, iar pe 17 aprilie va c├ónta ├«n concertul lui Placido Domingo Jr, de la Sala Palatului, unde va urca pe scen─â ┼či Laura Bretan, fosta lui rival─â de la Eurovision. 

survivor2 png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
iumor jpg
alexandra stan sexy png
cub pepe png
andreea balan (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger (2) jpg
FotoJet (1) jpg
1 sofia vergara jpg jpeg
sharon stone afp (2) jpg
laura cosoi (1) jpg
mario fresh alexia eram 7 jpg