Tenorul de la Eurovision, premiat de v─âduva lui Pavarotti

image
Alin Stoica, solistul Operei Na┼úionale Bucure┼čti, are o poveste de via┼ú─â cople┼čitoare. Mama i-a murit c├ónd avea doar 6 ani, iar tat─âl l-a p─âr─âsit

Tenorul cu voce de aur de la Opera Na┼úional─â Bucure┼čti, Alin Stoica (31 ani), are o poveste de via┼ú─â impresionant─â. Mama a plecat la Ceruri pe c├ónd el avea doar 6 ani, iar tat─âl l-a p─âr─âsit. A fost crescut de bunici, pe care i-a considerat adev─âra┼úii p─ârin┼úi. Alin Stoica a c├óntat ┼či ├«n finala na┼úional─â Eurovision, al─âturi de trupa rock Trooper.

Alin Stoica, surpriza de anul acesta a finalei na┼úionale Eurovision, al─âturi de trupa de rock Trooper, ascunde ├«n spatele z├ómbetului o mare dram─â. Tenorul cu voce de aur de la Opera Na┼úional─â Bucure┼čti a fost crescut de bunici, dup─â ce mama lui a murit la doar 27 de ani. Avea doar 6 ani┼čori, c├ónd s-a produs tragedia. Suferin┼úa lui a fost dublat─â ┼či de faptul c─â tat─âl s─âu l-a p─âr─âsit, pentru a-┼či ├«ntemeia alt─â familie.  Alin are un frate ┼či o sor─â vitregi, pe care i-a v─âzut foarte rar, la fel ca pe tat─âl s─âu, c─âruia nu ├«i poate spuneÔÇŽ tat─â.

image

A avut parte de o educa┼úie solid─â, c─âci bunicul a fost  fost inginer de avia┼úie militar─â, iar bunica lui a lucrat ca ├«nv─â┼ú─âtoare. ├Än gimnaziu a f─âcut parte dintr-o clas─â de elevi supradota┼úi cu profilul de matematic─â-informatic─â. ├Än 2001, destinul i s-a schimbat brusc, atunci c├ónd na┼ča lui l-a dus la o profesoar─â de canto. ÔÇŁCei care m-au crescut ┼či mi-au devenit p─ârin┼úi sunt bunicii din partea mamei. Bunicul meu a murit, acum o lun─â ┼či jum─âtate, pe 21 ianuarie, la 76 de ani. Era bolnav. Am pierdut un om care m-a educat ┼či mi-a oferit totul. Nu a c├óntat, dar avea voce. A iubit muzica toat─â via┼úa lui ┼či m-a sus┼úinut. Joi mi-am ├«ngropat bunicul, iar vineri eram ├«n drum spre Ia┼či, unde am c├óntat ├«n semifinala Eurovision, al─âturi de Trooper. A fost greu, dar cumva a fost bine c─â nu m-am oprit. Am fost ├«nconjurat de oameni, ceea ce m-a ajutat mult mai mult, dec├ót dac─â a┼č fi stat acas─â ┼či a┼č fi v─âzut c├ót de goal─â e casa f─âr─â elÔÇŁ, a m─ârturisit Alin Stoica, pentru Click! Pe scena Eurovision a ajuns datorit─â prieteniei pe care o are cu solistul trupei Trooper, Alin Dinc─â, care i-a propus aceast─â colaborare. ÔÇŁAm mai c├óntat cu ei ├«n concerte. Dar chiar ┼či eu l-am invitat pe solistul trupei Trooper, pe Alin, ├«ntr-un concert de canto clasic. ┼×i el a luat lec┼úii de canto ┼či ne-am g├óndit c─â nu ar fi r─âu s─â ne unim for┼úele pentru Eurovision. Am zis c─â o s─â ne aduc─â ┼či pu┼úin─â promovare ┼či a ie┼čit mai bine dec├ót speram. Am  luat locul 2 la public dup─â Laura Bretan ┼či asta spune mult. Dar ┼čtim cu to┼úii ce se ├«nt├ómpl─â la Eurovision ┼či am dep─â┼čit situa┼úiaÔÇŁ, ne-a mai spus tenorul Alin Stoica. 

image

La oper─â, el va putea fi v─âzut, ├«n mai-iunie, ├«n spectacolul ÔÇŁCavaleria Rustican─âÔÇŁ, iar pe 17 aprilie va c├ónta ├«n concertul lui Placido Domingo Jr, de la Sala Palatului, unde va urca pe scen─â ┼či Laura Bretan, fosta lui rival─â de la Eurovision. 

interior 1583876 1920 jpg
bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
image png
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Tiriac
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
01 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lindsay lohan