Cătălin Botezatu a ajuns din nou la spital! „Acolo mi s-a întâmplat”

Ultima actualizare:

Viața lui Cătălin Botezatu rămâne uneori complicată din punct de vedere medical. Îndrăgitul creator de modă a dezvăluit că a ajuns din nou la spital. De această dată, problemele au apărut din cauza unei pancreatite acute. Episodul s-a petrecut în urmă cu o lună, iar urmările sunt unele semnificative, designerul lovindu-se de o premieră în viață lui.

Cătălin Botezatu a ajuns la spital în urmă cu o lună
Cătălin Botezatu a ajuns la spital în urmă cu o lună

Totul a început cu o durere groaznică la nivelul abdomenului și al pancreasului. Ajuns la spital, Cătălin Botezatu a fost diagnosticat cu o pancreatită acută - o boală care se poate agrava, dacă nu se iau măsuri la timp.

Extravagant! Citește și Cătălin Botezatu, la masă cu lumea bună, la Balul Prinților și Prințeselor! Ela Novak și Alin Stoica, printre invitați

„Veneam de la Monaco și am aterizat pe aeroportul din Timișoara și acolo mi s-a întâmplat. M-am confruntat cu o durere groaznică la nivelul abdomenului și bineînțeles al pancreasului. A fost spontană”, a povestit Botezatu într-un interviu pentru Viva.ro.

Lumea e frumoasă! Citește Cătălin Botezatu, regele vacanțelor! Experiențele inedite trăite de designer în cele 10 destinații marcate

Cătălin Botezatu, diagnosticat cu pancreatită acută. La ce e nevoit să renunțe?

Elegant și plin de șarm, extravagantul creator de modă a povestit a dezvăluit că e pentru prima oară în viața lui obligat să țină un regim alimentar. Botezatu e nevoit pentru o periodă să zică adio băuturilor alcoolice, șampaniilor și prăjiturilor.

Vezi și Cătălin Botezatu, legătură secretă cu Nuțu Cămătaru! „În mafia modei sunt numărul 1”

„Cu inima stau bine, am fost ușor bolnav acum vreo lună. Am făcut o mică pancreatită acută. (...) Adio băuturi alcoolice sau șampanii și prăjituri, asta e, unii sunt norocoși, dar sunt ok. O perioadă mai lungă trebuie să țin regimul, oricum primele două luni sunt mai grele, a trecut o lună”, a declarat Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu e nevoit să țină regim, după ce a ajuns la spital. „Sunt disperat de atâta piure, salate, focacia”

Botezatu a mai avut probleme medicale în trecut
Botezatu a mai avut probleme medicale în trecut

Din cauza durerilor cu care s-a confruntat inițial, Botezatu a fost dus la un spital din Timișoara. Designerul se bucură că nu a ajuns la operație, dar se declară sătul de dieta strictă pe care trebuie să o țină.

„Pentru prima oară în viața mea țin regim, că nu țin de obicei regim și sunt disperat de atâta piure, salate, focacia, că asta pot să mănânc, și de apă plată”, a menționat Cătălin Botezatu.

În vârstă de 55 de ani, designerul s-a confruntat cu probeme și mai grave de sănătate de-a lungul timpului. Acesta are are șase operații de cancer la activ. Cătălin Botezatu are și mari probleme cardiace, având montate 5 stenturi la inimă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
gheboasa instagram png
banner anca serea png
vedete bani colaj facebook jpg
becky hill brit awards 2024 profimedia jpg
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net