Nici Paștele nu-l face acasă! Cătălin Botezatu plecă în Dubai! «Am stat două saptămâni în țară anul ăsta!»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu nu are astâmpăr! Până și Paștele îl prinde departe de țară. N-a stat prin România decât două săptămâni de la începutul anului și până în prezent. Cam atât cât să împacheteze și să despacheteze la valize. După Maldive și Egipt, urmează Paștele la Dubai!

Cătălin Botezatu bate recordul al vacanțe anul acesta Sursa: Instagram
Cătălin Botezatu bate recordul al vacanțe anul acesta Sursa: Instagram

Oricine și-ar dori să fie în pielea lui Cătălin Botezatu! Designerul o ține tot într-o vacanță de când a început anul! Are oferte peste oferte spre destinații exotice și nu mai știe pe care să le aleagă.

Una peste alta, Botezatu a cam văzut toată lumea, are valizele mereu pregătite la ușă și nici măcar Paștele nu-l mai petrece acasă. Până și pe pandemie, în ciuda restricțiilor, a plecat în voiaje la greu.

L-am prins și noi cu greu prin țară, între un Egipt și un Dubai. Bote petrece Paștele la căldurică, pe plajă! Că doar n-are nevoie de cozonaci să se îngrașe pe acasă.

Cătălin, cum faci tu de o ții tot într-o vacanță. De abia te-ai întors din Egipt și pleci iar la căldurică, de Paște, la Dubai...

Așa e plec la Dubai și de abia ce m-am întors din Egipt. Sunt un norocos! Anul trecut, cred că am stat în România mai puțin de o lună. Anul acesta cred că am stat pe aici, prin țară, cam două săptămâni cu totul, am schimbat efectiv bagajele.

Și pe pandemie te-ai plimbat? Nu prea era voie...

Am fost și în timpul pandemiei plecat foarte mult în țările în care se putea merge, în Egipt mai mult. Stau cât mai puțin în țară pentru că e mai bine, mai ales în vremurile astea.

Cum ai ajuns „Regele vacanțelor”, că așa ți s-a pus titulatura mai nou, de când nu te mai prinde omul pe acasă...

Așa e sunt plecat într-una, dar sunt plecat într-una de pe la 18 ani, de când eram model și lucram ca model. Deplasările mele la Moscova erau de cel puțin 4-5 ori pe an. În Germania am mers iar de foarte multe ori.

După care am mers în foarte multe vacanțe! Acum, gândește-te, să mergi de 14 ori în Bali, de 15 ori Maldive, în Egipt nu ami vorbim, în Islanda de vreo șase ori. Am văzut globul pământesc de la Polul Nord la Polul Sud și de la Est la Vest. N-am pierdut timpul. De la 18 ani, mă plimb în toată lumea!

Top trei destinații de vacanță a la Botezatu!

Nu e mai există nici o țărișoară pe care nu ai văzut-o?

Ba da, mai sunt câteva țări în Africa Centrală pe care nu le-am văzut, dar nici nu ai ce să faci acolo, nici ce să vizitezi, dar fac asta de 17-18 ani. Îmi plac foarte mult croazierele, am fost în peste 20 de croaziere. N-am pierdut timpul și întotdeauna am îmbinat utilul cu plăcutul.

De exemplu, la Caribean Fashion Week am fost de trei ori și acolo am avut prezentări de modă. În 70 la sută dintre vacanțele mele am îmbinat utilul cu plăcutul. Adică am fost și la muncă nu doar la relax și la distracție.

Dapă ar fi să faci top 3 destinații din lume de vizitat, care ar fi acelea?

Da, bine, Europa nu o punem la socoteală ! Europa e frumoasă și o recomand cu orașele sale importante. Dar dacă ar fi să fac un top al destinațiilor de vacanță, vă recomand categoric: Argentina, Islanda-e țara misterelor cu vulcani activi, Bali- insula celor 1000 de temple este superbă!

Nu trebuie însă să ratați nici resorturile luxoase din Maldive sau Bora Bora, nici pe cele din Seychelles. Peru, Machu Pichu, Galapagos este iar un arhipelag extrem de ofertant.

Cătălin Botezatu a bifat de  la începutul acestui an și până acum nu mai puțin de  10 destinații de lux, printre care s-au numărat: Paris, Maldive, Florida și Egipt.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net