Prodanca s-a îmbrăcat în bani la ziua lui Bote, unde a rămas agățată de gâtul lui Boureanu!

Anamaria Prodan, 49 de ani, e o femeie liberă și fără obligații, mai nou, și se comportă ca atare! A făcut furori la ziua amicului Cătălin Botezatu, sămbătă seară, 3 decembrie, unde a venit îmbrăcată ca o adevărată divă: într-un costum, mulat pe trup, imprimat cu dolari. Surpriza mare a venit atunci când impresara l-a întâlnit pe Cristian Boureanu. El divorțat, ea divorțată, impresara a pulsat. S-a agățat direct de gâtul lui!

Anamaria s-a „acoperit” cu dolari și s-a agățat de Cristian Boureanu
Anamaria s-a „acoperit” cu dolari și s-a agățat de Cristian Boureanu

Anamaria Prodan face vâlvă de când a divorțat. Acum impresara nu se mai dă în lături de la nimic. E hotărâtă, mai mult ca niciodată, să-și refacă viața după divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, însă, nu stă să plângă în pernă. Sâmbătă seară, impresara a ieșit să se distreze, în club, la cheful dat de amicul Cătălin Botezatu, care a împlinit 56 de ani. Prodanca a făcut furori, în primul rând, cu ținuta afișată. Arăta precum o gazelă, îmbrăcată într-o salopetă imprimată cu dolari, semn că trăiește, așa cum îi place, pe picior mare!

Anamaria Prodan era toată numai un zâmbet și arăta trăsnet. La un moment dat, în cale i-a apărut nimeni altul decât Cristian Boureanu, și el divorțat și veșnic în căutarea sufletului pereche. Cum l-a văzut, Ana, care mai nou are lipici la politicieni, s-a agățat direct de gâtul fostului deputat. Cei doi s-au îmbrățișat îndelung, fără să le pese de privirile iscoditoare ale celor din jur.

Ana parcă a înflorit după divorț, iar Boureanu zâmbea și el, cu gura până la urechi, în timp ce impresara îl ținea strâns și provocator, de după gât.

„Vreau un bărbat adevărat!”

Înainte de pronunțarea divorțului, prin preajma impresarei s-au tot perindat diverși bărbați, însă mereu Anamaria Prodan a afirmat așteaptă să devină o femeie liberă ca să ne prezinte un nou iubit, în viața ei.

Acum, impresara a trecut la atac și a și dezvăluit, recent, că este în căutarea unui bărbat adevărat! „Singura mea dorință pe care o mai am acum, pe pământul ăsta, e să am lângă mine un bărbat! Atât îmi doresc de la viață, un bărbat adevărat!” , a recunoscut Anamaria Prodan, invitată, zilele trecute, la podcastul „Tare de tot”.

„Anul trecut, de ziua mea, plângeam!”

Anamaria Prodan se pregătește să dea un chef monstru, pe 15 decembrie, de ziua ei. Impresara FIFA va petrece la lăutari, așa cum îi place. Va fi sărbătorită, la un local din Otopeni, alături de colegul de partid, Codrin Ștefănescu.

De mulți ani nu mi-am făcut ziua pentru că nu eram fericită! Acum vreau să dau petrecere mare. La ultima zi de naștere eram total nefericită, plângeam. Înercam să-l țin pe fostul soț departe de lume, de femei.

Acum am zis că fac cea mai mare petrecere posibilă! Sunt 300 de persoane deja invitate. Îmi fac ziua cu Codrin, facem jumătate-jumătate persoanele! Facem cu lăutari, cu manele, de toate! Un spectacol adevărat de muzică românească!” , a mai declarat Anamaria Prodan.

Judecătoria Buftea a admis, în urmă cu două săptămâni, cererea de divorț, înaintată de către Laurențiu Reghecampf, din culpă comună și nu exclusivă, așa cum solicitaseră, inițial, avocații impresarei.

A fost stabilită și pensia alimentară, astfel că antrenorul Laurențiu Reghecampf îi va achita, lunar, minorului Bebeto o pensie în valoare de 1/6 din veniturile sale salariale nete, respectiv 1.600 euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net