Anamaria Prodan a sărbătorit divorțul la lăutari: „Se va face apel pentru pensia alimentară!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a sărbătorit cu fast noul statut de femeie liberă ca pasărea cerului! Impresara a mers, duminică, și s-a distrat pe cinste cu prietenii apropiați la un chef, cu lăutari! Prodan a declarat că, încă, nu a intrat în posesia hotărârii oficiale de divorț. Avocații impresarei sunt, însă, pregătiți să facă apel, asta dacă decizia nu este în favoarea clientei lor.

Sâmbătă, 19 noiembrie, s-a anunțat încheierea divorțului în presă, iar, duminică, Anamaria Prodan a ieșit la un chef de zile mari, în postura de femeile liberă și independentă. Impresara s-a distrat cu prietenii de mama focului, la un local din Otopeni, și nu s-a arătat deloc îngrijorată sau afectată de ultima deciziei a instanței de la Buftea.

Înconjurată de prieteni și de colaboratori, Anamaria Prodan a dansat și a primit ca de obicei dedicații de la lăutari. „Sunt o femie liberă! Așa am fost mereu!”, a strigat impresara, aflată la masă, alături de mai mulți bărbați influenți.

Anamaria Prodan: „Se va face apel la decizia instanței!”

Sâmbătă, 19 noiembrie, a explodat în presă anunțul divorțului oficial dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Instanța de la Judecătoria Buftea a decis să admită cererea fostului său partener și să pronunțe separarea oficială între cei doi. Cel puțin așa s-a vehiculat în presă, unde Laurențiu Reghecampf a și oferit o declarație pe marginea ultimei hotărâri a instanței de la Judecătoria Buftea.

Impresara susține, însă, că divorțul este unul la secret și că avocații ei nu au primit încă hotărârea oficială din partea instanței.

E interesant cum Reghecampf a anunțat, încă de sămbătă, o decizie a instanței Buftea, cu dosar aflat la secret. O decizie care sâmbătă, practic, nu se pronunțase și de care nimeni nu știa nimic. Avocatul meu nu a primit, oficia,l nimic până la ora asta!”, s-a mărginit să comenteze Anamaria Prodan, pentru Click!

Avocatul Anamariei Prodan a anunțat că așteaptă hotărârea oficială din parea instanței, după care se va face apel.

Anamaria Prodan nu a cerut niciodată pensie alimentară! E o intoxicare a opiniei publice! În cei doi ani și jumătate, Reghecampf nu a plătit nici un ban copilului lui, nu a plătit nici ceea a ce stabilit instanța la cererea lui expresă, adică pensia minim alimentară. Datorită acestui fapt lui Laurențiu Reghecampf i s-a pus poprire pe conturi.

Judecătoria Buftea nu a decis, încă, nimic oficial! Orice decizie va lua instanța, dacă e spre binele clientei mele va fi ok, da nu, vom face apel. Avem încă două căi de apel!”, a declarat avocatul Anamariei Prodan, pentru Click!.

Copiii Anamariei Prodan, imaginea noii colecții de bijuterii
Copiii Anamariei Prodan, imaginea noii colecții de bijuterii

După parfum, a lansat și bijuterii! „E afacerea copiilor mei!”

În plină pronunțare a divorțului, Anamaria Prodan se ține de afaceri ca să sporească averea familiei. După celebrul parfum, acum impresara a lansat și linie de bjuterii cu numele ei.

Este afacerea copiilor mei! Bjuteriile sunt din pietre prețioase și semiprețioase și aur numai de 18 karate. Este un business de suflet, căci ador bijuteriile și eu și fetele mele ! Bebeto ne ajută și el la promovare, pune umărul, căci l-am crescut perfect să fie gentleman, să ofere bijuterii cadou femeilor demne, care chiar merită așa ceva.

Mă bucur că cei trei copii ai mei cresc frumos, învață sa facă bani și sa fie chibzuiți când îi reinvestesc. Sunt mândră de ei și veghez mereu ca ei să ajungă oameni respectați de societate, oameni de bază ai societății.”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!.

Conform ultimelor informații vehiculate în presă, Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț, înaintată de Laurențiu Reghecampf, din culpă comună și nu exclusivă.

Instanța s-a pronunțat, totodată, și asupra pensiei alimentare. Astfel că Laurențiu Reghecampf îi va achita, lunar, minorului Bebeto o pensie în valoare de 1/6 din veniturile sale salariale nete, respectiv 1600 euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net