Anamaria Prodan, un nou scandal cu Reghecampf!

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt într-un nou scandal. Războiul dintre ei a început din cauza fermei pe care au deținut-o ani la rând împreună. Acum, agentul FIFA susține că antrenorul nu-i mai dă acces în locație. Vedeta spune că nici copiii nu mai au voie la micuța fermă din Snagov.

Se apropie sărbătorile, iar Laurențiu Reghecampf speră să poată mânca produse bio, românești, de la ferma pe care a încropit-o în apropiere de București. Antrenorul susține că are deja 1000 de animale și un abator mare. Click! a aflat cum a fost achiziționată ferma în cauză, unde Anamaria Prodan și copiii nu mai au, în prezent, acces.

Citește și: Iubita lui Reghe, Corina Caciuc, își caută dreptatea în instanță! A comis-o când era gravidă

Anamaria Prodan, un nou scandal cu Reghecampf! 

În urmă cu câteva luni, Laurențiu Reghecampf anunța în cadrul podcastului „Fiță cu Adiță” că și-a deschis o fermă de animale chiar în apropiere de București. Antrenorul a dezvăluit atunci că ferma sa, așa-numita Reghe Ranch, are acum nu mai puțin de 1000 de animale, dar și un abator. Reghe speră să mănânce produse cât mai naturale, de la propria fermă, acum, de sărbători.

În fapt, ferma cu care se mândrește acum Laurențiu Reghecampf a fost achiziționată cu bani europeni, pe vremea când antrenorul era împreună cu Anamaria Prodan.

Impresara a declarat, pentru Click!, că, de fapt, este vorba de o foarte mică afacere cu  câteva aparate pentru un mic abator, unde s-au băgat ceva bani pentru ca întreaga familie să beneficieze de sărbători de ceva produse proaspete de țară, crescute natural.

Ferma lui Reghe ar fi, de fapt, o bucată de pământ în mijlocul câmpului, cu câțiva porci, vite și câteva găini în bătătură. Cel puțin asta susține fosta parteneră de viață a lui Reghe.

Anamaria Prodan: „Nu avem acces eu și copiii, de doi ani, la absolut nimic!”

Surse din preajma impresarei au dezvăluit că antrenorul ar refuza să-i dea actualei soții și copiilor partea lor din afacere. Ba, mai mult, și-ar fi pus mama pe post de paznic în zonă.

Nu avem acces eu și copiii de doi ani la absolut nimic și nu am văzut nimic de acolo, dar nu este problemă! Îi urăm sănătate și să-i dea Dumnezeu timp să mănânce sănătos, caci noi ne cumpărăm de la fermele mari tot ce ne dorim.

Probabil că, la final de proces, avocații mei vor mai avea ce să mai recupereze, dacă mai rămâne ceva nevândut. Dar, repet, când citesc aceste știri realizez frustrarea , cu «ferme mari», «cu milioane multe» …

Oamenii care nu au avut în viața asta aproape nimic și au nimerit într-o familie cu bani se prostesc peste noapte, se cred milionari și, când se întorc la locul lor, nu le mai rămâne decât să se laude și să spună minciuni gogonate!

Se poate merge la fermă. Este ceva de zâmbesc când citesc. M-am chinuit să-i fac un brand «Reghe» sa vândă produse de carne! Vai și amar. Să-i dea Dumnezeu sănătate să facă ceva pe viitor poate totuși fără minciună!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!.

Reghe: „Vreau să mănânc ceva sănătos!”

Lui Reghecampf i-a venit deea de a-și face propria fermă după ce a constat că luăsese foarte mult în greutate. Antrenorul a decis să schimbe regimul alimentar în urma unor analize și investigații medicale făcute în Abu Dhabi.

Am făcut ferma, am început să fac pentru mine. Mă îngrășasem foarte mult, ajunsesem pe la 94-95 de kilograme. Am făcut niște analize în Abu Dhabi, antrenam atunci acolo, și mi s-a spus că mănânc foarte multă carne și multe lucruri care nu-mi fac bine.

Am început să fac ferma asta cu gândul că vreau să mănânc ceva sănătos, ceva de la mine. Am început cu câteva găini, vaci, porci, oi, așa de fun, și am ajuns acum să am în jur de o mie de animale, poate mai mult. E o fermă foarte mare, e și un abator!”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în cadrul podcast-ului ”Fiță cu Adiță”.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se întâlnesc, din nou, luna aceasta, față în față la tribunal pentru a finaliza mult-disputatul divorț.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net