Iubita lui Reghe, Corina Caciuc, își caută dreptatea în instanță! A comis-o când era gravidă

Ultima actualizare:

Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, a ajuns în fața instanței, din cauza unei abateri de la lege pe care a comis-o pe vremea când era însărcinată. Autoritățile au sancționat-o, dar Caciuc a contestat măsura în fața judecătorilor. 

Iubita lui Reghe, Corina Caciuc, își caută dreptatea în instanță!
Iubita lui Reghe, Corina Caciuc, își caută dreptatea în instanță!

Corina Caciuc trece printr-o perioadă destul de turbulentă. După ce iubitul ei, Laurențiu Reghecampf, s-a ales cu două dosare penale în urma altercației cu Prodanca, a venit rândul Corinei Caciuc să se lupte cu autoritățile. 

Citește și: Reghe și Corina au încins atmosfera pe ringul de dans. Moment pasional la botezul lui Liam / VIDEO

Iubita lui Reghe a fost amendată de Poliție, pe vremea când era însărcinată, din cauză că a încălcat regulile de circulație, în timp ce se afla la volanul bolidului de lux. Ofițerii de la Poliția Rutieră i-au aplicat o sancțiune și i-au suspendat și permisul de conducere. La data de 26 martie, Corina Caciuc a primit o amendă din partea agenților, însă ea a considerat că a fost nedreptățită, așa că a făcut contestație la Tribunal, pe data de 30 martie, notează Fanatik

Nu rata nici: Corina Caciuc, iubita lui Reghe, a îmbrăcat o rochie super decoltată la botezul micuțului Liam / VIDEO

Iubita lui Reghe nu s-a prezentat la Tribunal

În ultimele luni, iubita lui Laurențiu Reghecampf ar fi trebuit să se înfățișeze de trei ori în fața magistraților, însă de două ori aceste date au fost amânate. A treia oară când Corina Caciuc a fost chemată la Tribunal, aceasta nu se afla în țară, fiind plecată alături de partenerul ei, Laurențiu Reghecampf, și fiul lor în Azerbaidjan, unde antrenorul are contract cu echipa de fotbal Neftchi Baku.

Vezi și: Reghe și Corina Caciuc l-au botezat pe micuțul Liam! Primele imagini din biserică

Tribunalul din Slatina, unde a fost deschis procesul, a judecat în absența Corinei Caciuc întregul caz și a decis în defavoarea iubitei lui Reghe. 

Respinge plângerea contravenţională, ca neîntemeiată. Ia act că nu se solicită cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicarea hotărârii. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Slatina”, se arată în hotărârea magistraților. 

Corina Caciuc a chemat chiar și un martor în instanță să depună mărturie pentru ea, însă acest aspect nu a fost îndeajuns pentru a-i îndupleca pe judecători să o scutească de amendă. 

Mesajul transmis de Prodanca lui Reghe și Corinei Caciuc, în ziua creștinării fiului lor

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf și-au botezat recent fiul, pe micuțul Liam, la Biserica Dorobanți, cunoscută ca Biserica Nașterea Maicii Domnului. Minunatul eveniment a avut loc la doar două zile de la altercația dintre Reghe și Prodanca, ce s-a lăsat cu dosare penale și ordine de restricție. 

În ziua creștinării fiului lui Laurențiu Reghecampf cu Corina Caciuc, impresara a decis să îngroape măcar pentru o zi securea războiului și a transmis un mesaj de bine copilului celor doi. 

„Noi familia Prodan îi uram celui mic Liam viața de vis! Pt a pune stop speculațiilor apărută in presa va anunțam ca de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre !

Din respect și dragoste pt copiii familiei noi ne rezervam dreptul de a Închide absolut orice comentariu iar avocații vor încerca sa soluționeze totul in cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie sa închidă absolut tot. Ceea ce fac anumite publicații nu ne interesează și înțelegem ca și doresc faima și bani!" a transmis Anamaria Prodan. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net