Reghe și Corina Caciuc l-au botezat pe micuțul Liam! Primele imagini din biserică

Ultima actualizare:

Duminică, 25 septembrie, la Biserica Dorobanți, cunosctă drept Biserica Nașterea Maicii Domnului, a avut loc botezul lui Liam, băiețul pe care Laurențiu Reghecampf îl are împreună cu partenera sa de viață.

Prima imagine de la botezul lui Liam. Foto: Instagram/r.laurentiu
Prima imagine de la botezul lui Liam. Foto: Instagram/r.laurentiu

La doar 48 de ore după coșmarul de la Snagov, Reghe și Corina Caciuc au trăit un moment foarte special din viața lor. Cu această ocazie, cei doi au purtat niște ținute elegante, iar antrenorul lui Neftchi Baku a încercat să schițeze un zâmbet larg.

Vezi și: Filmul bătăii dintre Reghe și Anamaria Prodan! În ce hal s-au lovit în parcare

Totuși, pe fața lui Laurențiu Reghecampf se văd încă semnele conflictului cu Anamaria Prodan. Sub ochiul stâng, poate fi observată o vânătaie destul de mare, după bătaia de vineri, 23 septembrie.

Foarte interesant: Gigi Becali, reacție inedită după scandalul dintre Reghe și Anamaria Prodan. Ce a precizat patronul lui FCSB

Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan micuțului Liam chiar în ziua botezului

Anamaria Prodan a trimis un mesaj în ziua în care Laurențiu Reghecampf și-a botezat fiul pe care îl are cu noua sa parteneră, Corina Caciuc.

„Noi familia Prodan îi uram celui mic Liam viața de vis! Pt a pune stop speculațiilor apărută in presa va anunțam ca de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre !

Din respect și dragoste pt copiii familiei noi ne rezervam dreptul de a Închide absolut orice comentariu iar avocații vor încerca sa soluționeze totul in cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie sa închidă absolut tot. Ceea ce fac anumite publicații nu ne interesează și înțelegem ca și doresc faima și bani !

Destul pe spatele familiei noastre. Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pt noi ! Avem rugămintea sa nu instigați cu știri eronate opinia publica privind evenimentul sotului meu. Ii dorim tot binele din lume și ne dorim sa găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat , familia Prodan / REGHECAMPF”, se arată în mesajul publicat pe pagina de Instgram a impresarei.

Vezi AICI fotografia inedită care însoțește mesajul impresarei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net