Anamaria Prodan, furibundă la ieșirea din secția de Poliție! Reghe s-a ales cu două dosare penale

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a avut o altercație fizică cu Laurențiu Reghecampf în casa impresarei din Snagov. Ambii au ajuns în această seară la Secția de Poliție, unde au fost audiați. S-au emis două ordine de protecție, iar antrenorul s-a ales cu două dosare penale. 

Anamaria prodan captura video webp

Anamaria Prodan tocmai a dat declarație la Secție de Poliție din Snagov, iar la plecare a oferit declarații cu privire la ceea ce s-a întâmplat între ea și Reghe. Conflictul dintre cei doi s-ar fi iscat din cauza botezului pe care Reghe și Corina Caciuc îl organizează pentru fiul lor, Liam.

«Laurențiu Reghecampf a venit duhnind a alcool la Poliție, nu vrea să dea probe de sânge. Dacă o să-l vedeți cum arată. Nu se poate să dea buzna prin efracție în casă. A venit, a început să înjure, a dat în nas!

Citește și: Anamaria Prodan și Reghe s-au bătut în stradă! Poliția a intervenit: “Mi-a fost milă să-l calc în picioare”

L-a amenințat pe copil, că-l ia cu forța, m-a lovit! A venit să aducă invitația vecinului nostru. Bebeto l-a rugat să plece din casă!

M-a lovit peste față. M-a pus la pământ. Pe Eugen, șoferul, l-a tras din mașină, l-a pus la pământ, l-a amenințat cu moartea. Am încercat sa-l calmez! Atât de mult ne-a înjurat, ne-a amenințat cu moartea, s-a terminat!

Nu rata nici: Reghe, chemat de urgență în țară! Prodanca: «Să vină odată să divorțăm ca să închidem circul!»

Dacă încerci să dai în mine? A vrut să mă strângă de gat! A dat în prietenul meu, eu ce să fac? M-a târât, a vrut să dea în mine. Îi face dosar penal . Mi-a spart telefoanele! Avem video și audio, depuse la Poliție!», a declarat Anamaria Prodan pentru realitatea.net.

Reghecampf are urme de violență pe față. Ar putea merge la INML și poate cere ordin de protecție. Exista două ordine de protecție până în acest moment. Antrenorul s-a ales cu doua dosare penale, unul pentru că și-a agresat soția și altul pentru agresarea șoferului.

Fiica Anamariei Prodan, Rebeca, a ajuns și ea la secția de Poliție din Snagov, iar la fața locului a ajuns și o ambulanță, a mai menționat sursa citată. 

Laurențiu Reghecampf a părăsit și el, nervos, secția de Poliție. Acesta nu a avut nimic de comentat și nu a oferit declarații presei. Antrenorul a stat patru ore și jumătate în secție și a dat explicații privind incidentul de vineri seara, de la vila impresarei de la Snagov.

Anamaria Prodan a revenit la secţia de poliţie şi a precizat că Bebeto nu mai vrea să îl vadă pe tatăl său. Potrivit impresarei, băiatul ar fi venit de la antrenamente și a surprins scandalul dintre părinții săi, astfel că este foarte marcat de ceea ce s-a întâmplat și nu mai vrea să-l vadă pe Reghe. 

Hai să afli și: Reacția neașteptată a Anamariei Prodan despre relația ei amoroasă: „Reghe e fericit că apare prin ziare cu amanta sau cu alte porcării”

Ce s-a întâmplat la secția de Poliție între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

IPJ Ilfov a oferit un comunicat cu privire la plângerile depuse de Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. 

"La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective.

În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Stațiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii.

În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare", se arată în comunicatul emis de IPJ Ilfov.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net