Reacția neașteptată a Anamariei Prodan despre relația ei amoroasă: „Reghe e fericit că apare prin ziare cu amanta sau cu alte porcării”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan are o capacitate, doar de ea știută, încât poate să dea gata chiar și cele mai grele provocări. Vedeta a făcut declarații pentru Click! în contextul noii relații, însă a sfârșit cu un atac dureros asupra lui Reghe.

Anamaria Prodan și Rege sunt în plin proces de divorț
Anamaria Prodan și Rege sunt în plin proces de divorț

Așa cum v-am povestit deja, celebra antreprenoare a început o nouă viață și ar aștepta finalizarea divorțului de Laurențiu Reghecampf, pentru a oficia un nou capitol din viață.

Anamaria Prodan dorește să își protejeze familia

Agentul FIFA nu mai vrea să facă mare tam tam din viața ei personală, motiv pentru care susține că nu mai face deliciul nimănui cu mărturisiri despre relațiile în care este implicată. Contactată de Click! pentru a comenta inelul primit de la iubitul arab, impresara a mărturisit că nu mai vrea să spună lucruri despre ea, așa cum face fostul ei partener de viață.

Reghe încă nu realizează ce nume am construit eu și ce familie am construit atâta de greu, în atâția ani. Probabil e fericit că apare prin ziare cu amanta sau cu alte porcării. Dar eu și copiii mei nu mai vrem așa ceva. Trăim departe de toți. Fericiți.

Ne trăim viața în liniște, demnitate și armonie ! Vă iubesc mult, dar vreau să închid telenovela Reghe și amanta. Noi suntem printre cele mai frumoase familii ale țării și așa vrem sa rămânem. Care a rămas în urmă... Nu ne interesează. Noi continuăm să trăim frumos, în timp ce restul continuă să moară oribil.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă urăm o viață de vis, tuturor”, a declarat, în exclusivitate Anamaria Prodan, pentru Click!

Citește și: Continuă scandalul! Reghecampf, executat silit de Anamaria Prodan!

Și-a serbat onomastica alături de Ibrahim

Luni, 15 august, de Sfânta Maria, când Anamaria Prodan și-a serbat onomastica, impresara s-a afișat cu noul inel cu diamante, primit în dar de la noul iubit.

Impresara nu a recunoscut încă, în mod oficial, că are un nou iubit și nici nu are de gând să o facă până când se va termina divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Bărbatul în brațele căruia Anamaria  Prodan trăiește o nouă dragoste în Dubai este un afacerist arab, unul din cei mai mari și cunoscuți doctori plasticieni din Jeddah, Arabia Saudită.

Citește și: S-a aflat salariul lui Reghecampf, în Azerbaidjan. Fosta soție a dezvăluit tot!

Ibrahim este cunoscut drept unul dintre cei mai mari chirurgi plastici din golf și este un împătimit al cailor. Medicul este vedetă în Arabia Saudită și deține clinici în Anglia și în Dubai.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net