Continuă scandalul! Reghecampf, executat silit de Anamaria Prodan!

O nouă zi, o nouă decizie în instanță în procesul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Azi, 27 iulie, instanța a încuviințat executarea silită a antrenorului. 

reghe prodan

La începutul anului Laurențiu Reghecampf a depus o Ordonanță Președențială, prin care a cerut ca instanța să stabilescă o sumă fixă pentru pensia alimentară, dar și un program de vizitate a minorului Bebeto.  Într-o primă fază, instanța a decis ca antrenorul să plătească o treime din veniturile lunare.

Citește și: Replica dură a Prodancei în scandalul pensiei alimentare:”Te faci de râs, Reghe! Vrea să plătească, dar nu are bani!”

Ulterior, Laurențiu Reghecampf a făcut apel, iar instanța a redus pensia alimentară pentru juniorul Bebeto la doar 2.000 de euro lunar. 

stanga
dreapta
anamaria prodan reghecampf 31 JPG
anamaria prodan reghecampf 28 JPG
anamaria prodan reghecampf 27 JPG
anamaria prodan reghecampf 24 JPG
anamaria prodan reghecampf 23 JPG
anamaria prodan reghecampf 19 JPG
anamaria prodan reghecampf 20 JPG
anamaria prodan reghecampf 15 JPG
anamaria prodan reghecampf 14 JPG
anamaria prodan reghecampf 16 JPG
anamaria prodan reghecampf 17 JPG
anamaria prodan reghecampf 13 JPG
anamaria prodan reghecampf 11 JPG
anamaria prodan reghecampf 10 JPG
anamaria prodan reghecampf 9 JPG
anamaria prodan reghecampf 8 JPG
anamaria prodan reghecampf 7 JPG
anamaria prodan reghecampf 5 JPG
anamaria prodan reghecampf 2 JPG
anamaria prodan reghecampf 4 JPG

Astăzi însă, instanța a admis executarea silită a antrenorului. 

Admite cererea formulată de către BEJ NAGLICI MIHAI SERBAN, de încuviinţare a executării silite privind pe creditoarea REGHECAMPF ANAMARIA - IONELA şi pe debitorul REGHECAMPF LAURENTIU AURELIAN. Încuviinţează executarea silită, în toate modalităţile de executare prevăzute de lege, a titlului executoriu reprezentat de Sentinţa civilă nr. 9788/15.06.2022, pronunţată de Judecătoria Buftea în dosarul nr. 5703/94/2022, în vederea realizării drepturilor creditorului, pentru recuperarea creanţei rezultând din titlul executoriu, inclusiv a cheltuielilor de executare efectuate în dosarul de executare nr. 363/2022. Fără cale de atac”, se arată în decizia instanței judecătorești, publicată pe portaljust.ro. 

Contactat de Click!, pe marginea executării silite, avocatul lui Laurențiu Reghecampf , Adrian Căvescu s-a mărginit să declare că decizia a fost anulată. 

Ups: Scandal pe bani între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Ce a decis Tribunalul?

Anamaria Prodan: „Își batjocorește copilul! Se face de râs!”

Anamaria Prodan a oferit declarații la cald, pe marginea celor publicate pe portalul de Justiție, pentru Click!.

Reghecampf a introdus această Ordonanță ca să-și prelungească singur agonia, pentru că ea este temporară. Adevărata pensie alimentară se va stabili după pronunțarea procesului de divorț! 

Nu știu de ce s-a vehiculat că el are salariu la noua echipă de peste 40 000 de euro, când el are doar 22.000 de mii de euro.

El nu a achitat nimic în doi ani de zile! Ce face el acum nu face decât să-și batjocorească propriul copil, să se facă de râs! A arătat tuturor ce fel de bărbat și de tată este! Prin tot ce a făcut până acum nu a făcut decât să lupte împotriva propriului copil, nu a soției!

Anamaria Prodan și nici familia ei nu au cerut pensie alimentară și nici program de vizitare. Dimpotrivă, Anamaria Prodan a cerut tatălui Laurențiu Reghecampf să-și viziteze non stop copilul, dacă vrea și dacă poate. Dacă nu vrea și nu poate, nu ne interesează, să fie la el acolo!probabil că o să-l ajutam noi când va ajunge pe străzi!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!.

Iată și: Cum se mândrește Reghe cu familia lui! Corina Caciuc, imagine adorabilă cu bebelușul

În iulie, Laurențiu Reghecampf (46 de ani), și-a făcut bagajele și a lăsat România, pentru Azerbaidjan, unde antrenează în prezent echipa Neftchi Baku.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
cub laura cosoi png
image png
Oana si Mioara Roman jpg
cristina dorobantu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
loredana groza png
aurelian temisan jpeg
eda marcus HP jpg
mihai alexandru aurelian temisan mp4 thumbnail png
5 gabriela cristea 4 jpg jpeg
radu groza jpeg