Continuă scandalul! Reghecampf, executat silit de Anamaria Prodan!

Ultima actualizare:

O nouă zi, o nouă decizie în instanță în procesul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Azi, 27 iulie, instanța a încuviințat executarea silită a antrenorului. 

reghe prodan

La începutul anului Laurențiu Reghecampf a depus o Ordonanță Președențială, prin care a cerut ca instanța să stabilescă o sumă fixă pentru pensia alimentară, dar și un program de vizitate a minorului Bebeto.  Într-o primă fază, instanța a decis ca antrenorul să plătească o treime din veniturile lunare.

Citește și: Replica dură a Prodancei în scandalul pensiei alimentare:”Te faci de râs, Reghe! Vrea să plătească, dar nu are bani!”

Ulterior, Laurențiu Reghecampf a făcut apel, iar instanța a redus pensia alimentară pentru juniorul Bebeto la doar 2.000 de euro lunar. 

Astăzi însă, instanța a admis executarea silită a antrenorului. 

Admite cererea formulată de către BEJ NAGLICI MIHAI SERBAN, de încuviinţare a executării silite privind pe creditoarea REGHECAMPF ANAMARIA - IONELA şi pe debitorul REGHECAMPF LAURENTIU AURELIAN. Încuviinţează executarea silită, în toate modalităţile de executare prevăzute de lege, a titlului executoriu reprezentat de Sentinţa civilă nr. 9788/15.06.2022, pronunţată de Judecătoria Buftea în dosarul nr. 5703/94/2022, în vederea realizării drepturilor creditorului, pentru recuperarea creanţei rezultând din titlul executoriu, inclusiv a cheltuielilor de executare efectuate în dosarul de executare nr. 363/2022. Fără cale de atac”, se arată în decizia instanței judecătorești, publicată pe portaljust.ro. 

Contactat de Click!, pe marginea executării silite, avocatul lui Laurențiu Reghecampf , Adrian Căvescu s-a mărginit să declare că decizia a fost anulată. 

Ups: Scandal pe bani între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Ce a decis Tribunalul?

Anamaria Prodan: „Își batjocorește copilul! Se face de râs!”

Anamaria Prodan a oferit declarații la cald, pe marginea celor publicate pe portalul de Justiție, pentru Click!.

Reghecampf a introdus această Ordonanță ca să-și prelungească singur agonia, pentru că ea este temporară. Adevărata pensie alimentară se va stabili după pronunțarea procesului de divorț! 

Nu știu de ce s-a vehiculat că el are salariu la noua echipă de peste 40 000 de euro, când el are doar 22.000 de mii de euro.

El nu a achitat nimic în doi ani de zile! Ce face el acum nu face decât să-și batjocorească propriul copil, să se facă de râs! A arătat tuturor ce fel de bărbat și de tată este! Prin tot ce a făcut până acum nu a făcut decât să lupte împotriva propriului copil, nu a soției!

Anamaria Prodan și nici familia ei nu au cerut pensie alimentară și nici program de vizitare. Dimpotrivă, Anamaria Prodan a cerut tatălui Laurențiu Reghecampf să-și viziteze non stop copilul, dacă vrea și dacă poate. Dacă nu vrea și nu poate, nu ne interesează, să fie la el acolo!probabil că o să-l ajutam noi când va ajunge pe străzi!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!.

Iată și: Cum se mândrește Reghe cu familia lui! Corina Caciuc, imagine adorabilă cu bebelușul

În iulie, Laurențiu Reghecampf (46 de ani), și-a făcut bagajele și a lăsat România, pentru Azerbaidjan, unde antrenează în prezent echipa Neftchi Baku.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net