#Exclusiv Click!

Scandal pe bani între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Ce a decis Tribunalul?

25 iulie 2022 17:34   Interviurile Click!
Ultima actualizare:

Vineri, 22 iulie, Tribunalul Ilfov a judecat apelul depus de antrenorul Laurențiu Reghecampf împotriva hotărârii Judecătoriei Buftea. Judecătorii au stabilit că Laurențiu Reghecampf are de plătit 2000 de euro lunar, pensie alimentară pentru Bebeto!

Vineri, 22 iulie, Tribunalul Ilfov a judecat apelul  depus de antrenorul Laurențiu Reghecampf împotriva ultimei hotărârii a Judecătoriei Buftea, prin care acesta din urmă a fost obligat la plata unei cote de 1/3 din totalul veniturilor sale lunare. 

În contextul actual al salariului de 40.000 euro, pe care antrenorul îl obține de la noua formație din prima ligă din Azerbaijan, Neftchi Baku, unde este în prezent antrenor, valoarea pensiei de întreținere ar fi depășit 7000 euro lunar. 

În decizia pronunțată vineri, Tribunalul Ilfov a admis apelul lui Laurențiu Reghecampf și a înlocuit cota de 1/3 din totalul veniturilor, cu suma fixă de doar 2000 euro lunar. 

Conform judecătorilor, Anamaria Prodan este obligată să-i plătească lui Laurențiu Reghecampf și cheltuielile cu avocatul, de peste 9000 lei. Decizia Tribunalului Ilfov este definitivă.

Contactat telefonic de Click!, avocatul lui Laurențiu Reghecampf, Adrian Căvescu a confirmat ultima decizie a judecătorilor.

Replica usturătoare a Anamariei Prodan! “N-are bani de pensie alimentară?”

Contactată de Click!, după ultima decizie a judecătorilor Anamaria Prodan i-a dat o replică usturătoare lui Laurențiu Reghecampf, în exclusivitate!

Cere judecătorilor să stabiliească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! I-am spus și eu, și copiii, că este binevenit acasă să-și vadă copiii sau să-i ajute când și cu cât vrea! 

Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. Ok, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?! 

Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea mai contează 2000 euro? E tragico-comic! Din toate punctele de vedere. 

Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp. Tot ce am construit pentru el în 16 ani, a demolat inconștient în doar doi ani! Treaba și problema lui! 

Eu nu am treabă cu așa ceva. Avocatul meu se ocupă de tot. Mă lasă rece tot ce face. Eu îmi cresc copiii mândră cu capul sus și îi cresc în demnitate”, a declarat sexy impresara, pentru Click! 

“Nu de mine strigă lumea că-s damă de companie!”

“Nu de mine strigă lumea că-s damă  de companie, nu cu mine pune lumea video penibile, nu cu mine sunt pe piață poze pornografice. Așa că e viața și treaba lui ! Niciodată a noastră. Îndemn copiii să-l ierte și să-l sune. Dacă vrea să-i ajute bravo lui, dacă nu treaba lui. Pentru mine e mort și îngropat Reghecampf. Nu mă interesează nici să-i pronunț numele “, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Click! 
În Iunie anul acesta, judecătorii au decis, conform legii, ca Laurențiu Reghecampf să-i achite lui Laurențiu junior o pensie lunară în valoare de o treime din veniturile sale, banii urmând să fie virați retroactiv de la data de la care s-a introdus cererea de Ordonantă președințială, adică din februarie 2022.
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe