Cum se mândrește Reghe cu familia lui! Corina Caciuc, imagine adorabilă cu bebelușul

Laurențiu Reghecampf a început, de ceva vreme, un nou capitol al vieții sale, care pare că îi priește de minune. Antrenorul a devenit din nou tătic, tot de băiețel, trăind în prezent clipe emoționante alături de partenera lui ceva mai tânără, Corina Caciuc. Iată cum și-a surprins tehnicianul iubita și bebelușul!

Laurențiu Reghecampf, mai fericit ca niciodată, alături de Corina Caciuc Foto: Instagram
Laurențiu Reghecampf, mai fericit ca niciodată, alături de Corina Caciuc Foto: Instagram

Cum apele scandalului dintre el și fosta lui parteneră, Anamaria Prodan, s-au mai calmat, Reghe e hotărât în prezent să se bucure de fiecare clipă pe care o petrece în sânul familiei pe care și-a clădit-o alături de Corina Caciuc, mai tinerică cu 17 ani decât el.

Nu rata: Anamaria Prodan, declarații surprinzătoare despre relația ei cu Reghe: «Vorbim non stop..»

Cum i-a surprins Reghe pe Corina Caciuc și pe bebelușul lor!

Cei doi au devenit fericiții părinți ai unui băiețel în luna mai a acestui an, atunci când a venit pe lume micuțul Liam. Reghe mai are doi băieți din mariajele trecute, cel mai mare fiind Luca, urmat de fiul pe care îl are cu Anamaria Prodan, Laurențiu Jr.

Află mai mult: Divorțul Prodan-Reghecampf, în impas! De ce nu divorțează amiabil, la notar? «Lui Reghe îi e frică de partaj!»

De atunci, Laurențiu Reghecampf e complet cucerit de rolul de proaspăt tătic, mândrindu-se și pe rețelele de socializare cu „minunile” lui. Recent, antrenorul a publicat pe Instagram o imagine cât o mie de cuvinte, în care apar iubita lui și bebelușul Liam.

Corina Caciuc apare zâmbind, în timp ce îl ține pe micuț în brațe, „apărată” de doi bodyguarzi patrupezi, care par să întregească familia. Aceștia au ieșit să se relaxeze într-o zonă plină de verdeață, la aer curat.

Nu rata și: Anamaria Prodan, două noi procese cu Caciuc și Reghe pentru calomnie, în Săptămâna Mare! «Vreau doar să scap de ei pe viață»

Noua familie a lui Laurențiu Reghecampf se bucură de liniște

Dacă ar fi să judecăm după imaginea cu pricina, Corina pare o mămică liniștită, tânără alegând să nu se lase afectată de întreg scandalul media în care a fost implicată, odată ce Reghe și Prodan au anunțat în mod public separarea. Ea a picat, cumva, la mijloc, aducându-i-se insulte grave din partea „fostei” Anamaria, care i-a comentat vehement trecutul.

Cu toate acestea, Reghe i-a luat mereu apărarea partenerei sale, părând că nici el nu a aplecat urechea la „gura lumii”. Cea mai bună dovadă sunt imaginile pe care acesta le publică în mediul online, antrenorul mândrindu-se nevoie mare cu familia lui și făcându-i declarații de dragoste iubitei. Și, cine știe, poate o va duce și în fața altarului în curând!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net