S-a aflat salariul lui Reghecampf, în Azerbaidjan. Fosta soție a dezvăluit tot!

Ultima actualizare:

Laurențiu Reghecampf, 46 de ani, și-a făcut bagajele și a părăsit România, pentru Azerbaidjan, unde antrenează echipa Neftchi Baku.

Reghe spera să lase în urmă problemele cauzate de divorțul de fosta sa soție, Anamaria Prodan. Doar că, în urma separării, antrenorul trebuie să achite pensie alimentară.

Reghe trebuie să achite pensie alimentară

Întrucât valoarea pensiei alimentare e raportată la venit, Anamaria a aflat salariul lui Laurențiu Reghecampf și „a dat din casă”!

Lunar, acesta încasează de la echipa antrenată suma de 40.000 de euro! „Are să-mi dea 50.000 de euro, pentru perioada în care a plecat de acasă, nu i-a păsat de copii. În plus, de acum, din salariul de 40.000 îmi va datora 15.000 de euro. Să nu creadă că nu va plăti!”, a declarat, tranșant, Anamaria Prodan, pentru Playsport.

Citește și: Borcea și Reghe se bat în...„centimetri”! Ei sunt cei mai dotați bărbați din showbiz. Cine e pe primul loc

Evident, afacerista nu a ratat momentul de a mai arunca săgeți spre noua parteneră a fostului soț, Corina Caciuc. Anamaria a mai spus, pentru sursa citată, că „Îl va urmari toată viaţa trecutul acestei femei. Şi dacă câştigă ceva, ea îl va trage in jos.

Dacă va pierde îl va îngropa, oricum o dai trecutul ăsteia, povestit de toţi cu poze si filmări ce le-am văzut, tot prin ziare, pentru el înseamnă final de carieră.

Dar şi le-a asumat, într-un final. Acum să vadă cum face mai departe”.

Speră la ce e mai bun, din punct de vedere profesional, pentru Reghe

Legat de noua provocare profesională a lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan speră la ce-i mai bun. Și chiar și atunci când mai găsește ceva bun de spus despre fostul soț, semn că încă îl apreciază, Anamaria tot mai scapă câte o salvă spre Corina Caciuc.

„Să-l ajute Dumnezeu sa facă ceva aici. Noi ne rugăm sa-i meargă bine. Căci dacă nu se concentrează, e pericol maxim pentru cariera lui! Dacă mai ascultă de amantă să facă ședințe foto și să ii posteze burțile, picioarele și ce o mai fi, o să ajungă foarte rău.

Citește și: Cum se mândrește Reghe cu familia lui! Corina Caciuc, imagine adorabilă cu bebelușul

Ați văzut unde l-au dus postările, Instagramul, ședințele foto. E greu în țările acestea să ai trecut dubios”, a mai comentat ea pentru Playsport.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net