Borcea și Reghe se bat în...„centimetri”! Ei sunt cei mai dotați bărbați din showbiz. Cine e pe primul loc

Vă vine să credeți sau nu, atunci când ești persoană publică, ies la iveală tot felul de detalii din ....viața intimă, în special pentru „craii” care au bifat ceva cuceriri, de-a lungul timpului! Iată care sunt cei mai „dotați” bărbați din showbizul autohton, potrivit zvonurilor apărute în presă!

Borcea și Reghe se bat în...„centimetri” Foto: Colaj Click!
Borcea și Reghe se bat în...„centimetri” Foto: Colaj Click!

Nici n-au confirmat, dar nici n-au infirmat! Și, pe bună dreptate, ce faci atunci când afli că în presă s-a scris că ai fi cel mai dotat bărbat din România? Cu orgoliul masculin „umflat” la maximum, nu te apuci să contești informațiile, asta-i sigur!

Astfel, potrivit zvonurilor, există un anume top al celor mai ...potenți bărbați autohtoni, care se bat doar în centimetri pentru primele locuri! Se pare că cei care au „dat din casă” au fost chiar colegii lor de vestiare, și nu domnișoarele cu care s-au „aventurat” de-a lungul timpului. 

Vezi și: Ce spun forma și lungimea nasului cu adevărat despre cât de dotat este un bărbat! Sunt adevărate miturile?

Reghe, Borcea și Prunea se bat în centimetri!

Câțiva bărbați din lumea fotbalului se bucură astfel de locurile fruntașe, după ce au fost văzuți fără haine pe la dușurile la comun! Cei mai comentați au fost Florin Prunea și Laurențiu Reghecampf, care se pare că reușeau să întoarcă până și privirile colegilor lor de echipă, atunci când se afișau cu „bărbația” la vedere.

Mai mulți fotbaliști, care l-au văzut dezbrăcat pe tehnician, au dezvăluit că Reghe are cu ce să se mândrească. Antrenorul, în vârstă de 46 de ani, nu stă rău nici la capitolul cuceriri, actuala lui parteneră, Corina Caciuc, fiind mai tânără decât el cu 17 ani.

Nu rata: Accesoriu sexual destinat exclusiv bărbaţilor. Iată cum actionează

Când venea Reghe la dușuri, ne dădea „rușine” la toți. Are o bărbăție de vreo 26-27 de centimetri. Numai Prunea îl depășește în centimetri. De multe ori am glumit cu băieții că ar trebui să-i rugăm să facă duș în short, să nu ne mai simțim umiliți când vin lângă noi. Noi suntem… oameni normali.”, a glumit, în urmă cu ceva vreme, un jucător de fotbal, care a preferat însă să rămână anonim.

La polul opus: Bărbaţi celebri care-au mărturisit că NU sunt bine... dotaţi

Pe lângă cei doi, se pare că și fostul acționar de la Dinamo se ține tare, și la propriu și la figurat! Cristi Borcea, care e în prezent căsătorit cu Valentina Pelinel, e renumit, printre altele, și pentru ce are în pantaloni. Nu degeaba are 9 copii cu 4 femei diferite! Fostul dinamovist a avut un succes incredibil în rândul reprezentantelor sexului frumos, iar secretul său ar putea sta în cei 24 de centimetri!

Iată și: Cei mai dotaţi bărbaţi din lume

Și, cum se pare că bărbații din lumea fotbalului sunt văzuți drept un „etalon” al masculinității, aceștia afișându-se mereu cu cele mai dorite doamne și domnișoare la braț, iată despre cine s-a mai auzit că ar avea...„ego-ul” mare!

Fotbaliștii care se află în topul celor mai dotați bărbați!

Despre Ousmane NDoyle, mijlocașul de origine senegaleză, se zvonește că s-ar mândri cu 30 de centimetri în pantaloni. De aici și porecla „Șarpele” pe care acesta ar avea-o. Raluca Podea, care a avut o relație cu acesta, în urmă cu mai mulți ani, spunea pe atunci însă că presa a exagerat pe marginea subiectului. 

Chiar și așa, Ștefan Nanu l-ar depăși, potrivit zvonurilor! Deși e poreclit „Piticul”, se pare că jucătorul întorcea, la rândul său, privirile, atunci când se dezbrăca pe la vestiare, sub ochii colegilor geloși. Potrivit unor informații, acesta ar avea peste 30 de centimetri. În top s-ar afla și Bănel Nicoliță și Adrian Cristea, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, care nu degeaba mai e poreclit și „Castravetele”.

Despre Vasile Turcu, fostul acţionar dinamovist, s-a zvonit că ar fi apelat la o procedură de mărire a penisului, care ar atinge acum 28 de cm.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
elena gheorghe   familie jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg