Ce spun forma și lungimea nasului cu adevărat despre cât de dotat este un bărbat! Sunt adevărate miturile?

Ultima actualizare:

Cu siguranță ați auzit cel puțin o dată o vorbă din popor care anunța că lungimea nasului are avea strânsă legătură cu organul genital masculin. Inițial, s-a crezut că acesta ar fi doar un mit pentru a-i mai liniști pe bărbații care se simt complexați de mărimea nasului lor, însă se pare că teoria ar fi adevărată!

Ce spune forma și lungimea nasului cu adevărat despre cât de dotat este un bărbat! Foto: Adevărul
Ce spune forma și lungimea nasului cu adevărat despre cât de dotat este un bărbat! Foto: Adevărul

Un chirurg plastician a adresat subiectul pe platforma TikTok, iar filmulețul său a devenit rapid viral. Prezentând drept referință un studiu japonez, doctorul Anthony Youn a explicat faptul că mărimea nasului unui bărbat ar fi în strânsă legătură cu lungimea organului genital masculin. De multă vreme se crede că nasul și degetele unui bărbat ar avea un rol în a afla cât de „dotat” este acesta. 

Doctorul Anthony Youn a afirmat fără rețineri, scurt și la obiect, că bărbaţii care au un nas mai mare ar avea şi un penis mai mare, iar bărbații cu nasul mai mic ar avea şi organul sexual mai mic.

Ce lungime a penisului ar avea, în medie, bărbații cu nasul mare

Concluzia doctorului Anthony Youn s-a bazat pe un studiu japonez publicat în 2021, care a fost aprobat de Consiliul Instituţional de Revizuire al Universităţii de Medicină a Prefecturii Kyoto.

Ştiai că dimensiunea nasului tău se corelează cu dimensiunea penisului? Un studiu în andrologie fundamentală şi clinică a constatat că acest lucru este adevărat!”, a spus medicul, care în filmulețul său a ilustrat, în mod amuzant, un desen cu nasul crescut al lui Pinocchio.

Bărbaţii cu nasul mai mare aveau o lungime medie a penisului de 13,4 cm, în timp ce bărbaţii cu nasul mai scurt aveau o lungime medie a organului sexual de 10,4 cm.”, a precizat medicul.

Studiul japonez mai arată și că lungimea penisului nu are nimic de-a face cu vârsta, mărimea sau greutatea unui bărbat. Studiile anterioare au arătat că factori precum nivelul de expunere al bebeluşului la hormonii androgeni în timp ce se află în pântecele mamei pot influenţa lungimea penisului pe care îl va avea acesta atunci când va ajunge la maturitate, informează Click Sănătate.

Care este legătura dintre degetele bărbaților și organul lor sexual

Doctorul a mai explicat și care au fost rezultatele în urma studiului degetelor. Acesta a explicat că au fost măsurate degetele arătătoare ale mai multor bărbați coreeni, iar apoi le-au fost măsurate și organele sexuale, iar concluziile au fost neașteptate!

Există și aici o corelație: cu cât indexul este mai mic, cu atât penisul ar fi mai mare, acestea fiind invers proporționale! Astfel, cu cât un bărbat are indexul mai lung, cu atât sunt șansele mai mari ca organul său genital să fie mai mic, mai spune doctorul.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net