Cu cine ține fina Tonciu, după divorțul nașilor Prodan și Reghe

Ultima actualizare:

Andreea Tonciu s-a mândrit de nenumărate ori cu familia ei, mai cu seamă și cu nașii ei de cununie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, susținând că au o relație minunată. După separarea cu scandal a celor doi, fosta asistentă TV a tot primit întrebări în legătură cu relația ei cu cei doi foști parteneri, iar aceasta le-a și adresat de curând, în cadrul unui podcast.

Andreea Tonciu, despre relația dintre ea și nașii Prodan și Reghe Foto: Arhivă personală
Andreea Tonciu, despre relația dintre ea și nașii Prodan și Reghe Foto: Arhivă personală

Andreea Tonciu, cunoscută pentru dezinvoltură, efervescență și, spune ea, și sinceritate debordantă, a fost întrebată în cadrul podcastului „Fiță cu Adiță”, care este în prezent relația dintre ea și nașii ei, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, după ce aceștia din urmă au ales calea divorțului. 

Vezi aici cum a dat și Anamaria „din casă”: Nașa Anamaria Prodan, despre problemele din căsnicia Andreei Tonciu: «Ea e vulcanică, el e gelos»

În ce relații a rămas Andreea Tonciu cu nașii Prodan și Reghe, după separarea celor doi

Fără să ezite, în stilul caracteristic, Tonciu a dezvăluit în ce relații a rămas cu ambii foști soți. Deși s-ar fi crezut că Andreea ar fi avut legătură mai apropiată cu Anamaria Prodan, ei bine aceasta nu i-a luat partea vedetei, ci a susținut că vorbește în continuare și cu Reghe, cu care are o relație foarte bună. Andreea Tonciu a ținut să puncteze că atât ea, cât și soțul ei, nu au făcut diferențe din acest punct de vedere și nu au luat partea unuia dintre nașii lor.

(Sunt n.r) în relații foarte bune cu amândoi. Sunt la fel de apropiată de ambii. Toată lumea mă întreabă, dar sunt niște oameni minunați. Eu și soțul meu suntem cu amândoi și nu avem de ce să nu fim cu amândoi. Dacă mai fac un copil nu știu cine îl botează.”, a declarat Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu, sfătuită de Anamaria Prodan să nu ajungă la divorț!

Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, s-au căsătorit în luna septembrie a anului 2016, cei doi alegând tot atunci să își boteze și fetița.

Vezi aici imagini de la eveniment: Mireasa Tonciu şi naşa Prodan s-au duelat în silicoane

Nașii la datorie au fost nimeni alții decât Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, pentru ambele ocazii importante din viața Andreei. De atunci, relația lor a devenit una și mai apropiată.

Întotdeauna o să fiu alături de nașa mea, o consider a doua mea mamă, mi-a dat cele mai bune sfaturi și mereu am avut de învățat lucruri bune de la ea. Cel mai bun sfat a fost să nu mă cert niciodată cu soțul meu și dacă vreodată va exista vreo ceartă, să nu ajungem niciodată la lucruri de genul divorțului.”, mai spunea Andreea Tonciu în urmă cu ceva vreme, semn că, potrivit unei zicale vechi, trebuie să faci ce spune popa, nu ce face popa!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net