Andreea Tonciu dezvăluie motivul pentru care părinții ei s-au împăcat

Ultima actualizare:

În urmă cu aproape două săptămâni, Andreea Tonciu a făcut mărturisiri copleșitoare la show-ul lui Măruță, când a anunțat că părinții ei divorțează, după ce mama ei a fost înșelată cu menajera.

Drama Andreei Tonciu a ajuns la final! Părinții ei s-au împăcat
Drama Andreei Tonciu a ajuns la final! Părinții ei s-au împăcat

Andreea Tonciu a izbucnit în lacrimi la TV, în urmă cu două săptămâni, când, a dezvăluit chiar de ziua ei, că părinții urmează să divorțeze. Bruneta a povestit despre o tânără, pe care o angajase ca menajeră și care i-a furat bani din casă și i-a sedus tatăl. 

Citește și Cât de frumoasă este mama Andreei Tonciu! Nu mai divorțează și radiază de fericire

Vedeta a declarat recent la X-tra Night Show, cum a evoluat situația dintre părinții ei, după ce mama fostei asistente TV depusese actele de divorț. Tonciu a declarat că aceștia au decis să mai dea o șansă mariajului lor, așa că mama ei și-a retras actele de divorț. 

Tonciu a declarat că, la acest moment, părinții ei se înțeleg bine și au ajuns la concluzia că nu merită să destrame un mariaj de 40 de ani, din cauza unei tentații de moment.  

Ei sunt foarte, foarte bine. Nu, nu, nu (n.r. nu mai divorțează părinții). Știi care e problema? Nu poți să ajungi să faci un lucru după 40 de ani de căsătorie, adică să bagi un divorț, din cauza unor domnișoare care sunt de moravuri ușoare”, a spus Andreea Tonciu la Antena Stars.  

Cum a fost tradată de menjeră Andreea Tonciu

Andreea Tonciu a fost deosebit de tristă de ziua ei, când a ales să facă publică drama prin care trecea familia sa. Vedeta a povestit că încrederea i-a fost trădată de o femeie pe care a angajat-o ca menajeră, în casa părinților.

Citește și Vedetele din România au strălucit, la propriu, pe covorul roșu!

Tânăra ar fi furat bani din contul mamei Andreei Tonciu și a pasat vina către tatăl vedetei. De asemenea, tânăra a întreținut relații intime, în secret, cu tatăl lui Tonciu, deși individa era căsătorită. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net