Andreea, vezi să nu uiți de protecția solară! Faimoasa Tonciu și-a expus trupul la soare, în Dubai!

Andreea Tonciu a plecat într-o vacanță departe de România pentru a se relaxa și lăsa în urmă tot stresul pe care l-a trăit în Republica Dominicană, la Survivor. 

Andreea Tonciu se află în vacanță în Dubai
Andreea Tonciu se află în vacanță în Dubai

Andreea Tonciu a participat la Survivor România. Deși experiența din Republica Dominicană nu a fost una îndelungată ăentru vedeta care a fost eliminată rapid, concursul a epuizat-o și a lăsat-o fără energie.

Imediat cum a ajuns acasă a trecut pragul unei clinici pentru a-și face un cocktail de vitamine, iar zilele trecute a decis să plece într-o binemeritată vacanță. Destinația aleasă? Dubai! Nu a pornit singură spre plajele luxoase, ci însoțită de fiica sa, Rebeca și de soțul Daniel Niculescu. 

Andreea Tonciu se răsfață din plin în vacanță, dar nu uită nici de admiratorii de pe Instagram. Fire atentă la detalii și dornică de admirație, Andreea a distribuit în mediul online cele mai reușite instantanee din escapda de poveste. În una dintre ele apare alături de familie, așezată la o masă bogată, iar în alta pozează la bazele unei clădiri cu foarte multe etaje. 

Andreea a ținut cont de gradele ridicate din termometre și s-a îmbrăcat corespunzător. Cu o fustă lungă, dar cu o deschidere amplă pe unul dintre picioare și cu un top minuscul. Nu a uitat nici să se protejeze de razele ultraviolete și și-a acoperit capul cu o șapcă. Să sperăm că din bagajul vedetei nu lipsește nici crema cu factor de protecție solară! 

Andreea Tonciu nu vrea să mai audă nimic despre Survivor

După întoarcerea din Republica Dominicană, Andreea Tonciu a demonstrat, dacă mai era încă nevoie, că este o persoană extrem de vocală, care nu se teme să spună lucrurilor pe nume.

Și-a atacat o parte dintre foștii colegi și și-a exprimat părerea despre cei rămași în competiție, dar a vorbit cu drag și despre Otilia Bilionera, cu care și-ar dori să păstreze legătura. Andreea ne-a mărturisit, într-un interviu, că nu ar mai repeta niciodată experiența de la Survivor, competiția fiind una mult prea dificilă pentru ea, din toate punctele de vedere. 

Andreea Tonciu a devenit cunoscută după ce a ocupat postul de asistentă TV. Mereu cu zâmbetul pe buze și gata să își exprime părerea, Andreea a reușit să câștige simpatia publicului. De notorietate este relația pe care a avut-o cu dinamovistul Cristi Pulhac. De altfel, Andreea a avut, de-a lungul vremii, legături și cu Giani Kiriță sau Nicolae Mitea. În prezent, este căsătorită cu Daniel Niculescu, iar împreună cu acesta are o fiică, Rebecca, de șase anișori.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook șInstagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net