Cât de frumoasă este mama Andreei Tonciu! Nu mai divorțează și radiază de fericire

Ultima actualizare:

Mama Andreei Tonciu strălucește, deși nu a trecut deloc printr-o perioadă ușoară, după ce bărbatul iubit i-a fost infidel.

cub maria tonciu mama png

Maria Tonciu este coafată, machiată, cu manichiura impecabilă, poartă haine foarte elegante și parcă le face concurență celor doua fiice. N-ai zice că e bunică! Doamna Tonciu se ocupă cu businessul cu flori și lumânari și nu stă locului o clipă. 

 Mama Andreei Tonciu a avut o poveste de dragoste identică cu a fiicei sale. Din mariajul ei nu au lipsit cumpenele, recent trecând peste un moment pe care nu multe femei ar avea puterea să îl lase cu ușurință în urmă. 

„Eu l-am cunoscut pe soțul meu și m-am îndrăgostit de el fulgerător. În două zile eram deja un cuplu și o concepeam pe ea, pe Andreea. Ei bine, așa a fost și la ei. Andreea l-a cunoscut pe Daniel și în două zile plecau la mare. Acolo, au conceput bebelușul. E atât de frumos totul", spunea Maria Tonciu, pentru Kanal D, în urmă cu 6 ani, la nunta fiicei sale. 

Maria Tonciu pare că a întinerit de când a anunțat că divorțează
Maria Tonciu pare că a întinerit de când a anunțat că divorțează

Citește și: Andreea Tonciu, în lacrimi, la TV

Când toată lumea credea că doamna Maria e pe cale să divorțeze, după ce soțul ei i-a fost infidel și a trădat-o chiar cu menajera care le făcea curățenie în locuință, o altă răsturnare de situație a avut loc! Doamna Maria a decis să îi acorde încă o șansă bărbatului și să încerce să-l ierte pentru clipele de rătăcire.

Andreea a povestit că ar fi încercat să vorbească cu femeia care produs cearta părinților ei, ba chiar l-ar fi sunat pe soțul acesteia pentru a-i dezvălui cele petrecute în lipsa sa. 

„Am vorbit cu ea (n.red. – menajera). Ea este căsătorită și are doi copii. Soțul ei lucrează în altă țară. Mi-a recunoscut absolut tot și m-a rugat să nu-i spun soțului ei. Mie mi s-a făcut milă de ea și nu i-am spus, dar i-am cerut să blocheze numărul tatălui meu și să nu mai aibă nicio treabă cu el. A făcut contra. M-am enervat și l-am sunat pe soțul ei. Mai departe ei știu ce e la ei în familie”, a spus Andreea Tonciu, la Pro Tv. 

mama andreea tonciu png

Vezi și: Andreea Tonciu dezvăluie ce s-a întâmplat cu adevărat la Survivor România 

Eleganta, aranjată mereu, machiată și coafată, Maria Tonciu este o senzație! Cu siguranță și fiica ei, Andreea Tonciu, are un cuvânt de spus atunci când Maria își alege ținutele! Putem bănui că vedeta îi oferă mamei sfaturi de stil, iar rezultatul este unul pe măsura așteptărilor! 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net